MENÜ

İsmail Kartal tarihe geçti! En iyi yerli hoca

Futboluyla alkış alan deneyimli teknik adam, 2.23 ile Fenerbahçe’nin geçici isimler hariç en iyi puan ortalamasına sahip yerli hocası oldu. Aykut Kocaman, Erol Bulut, Mustafa Denizli’yi geride bıraktı.

İsmail Kartal tarihe geçti! En iyi yerli hoca

Sezona müthiş bir giriş yapan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, puan ortalamasıyla parmak ısırtıyor. Üçüncü kez geldiği sarı-lacivertlilerde oynattığı futbolla taraftarın alkışını alan ve getirdiği dinamik enerjiyle dikkat çeken 62 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon ligde 4 maçını kazanırken Konferans Ligi'nde de 7 karşılaşmasından zaferle ayrıldı. Son olarak Avrupa kupasında Nordsjaelland'ı 3-1 geçerek net bir galibiyet elde eden 'İsmail Klopp' lakaplı Kartal, kariyerinin zirvesini yaşarken geçici hocalar hariç Fenerbahçe tarihinin en iyi puan ortalaması ulaşan yerli teknik adamı oldu.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'IN GÖZÜ ONDA

EN YAKIN TEKNİK ADAM 2.01 İLE AYKUT KOCAMAN

Sarı-lacivertli takımın başında üç dönemde 78 maça çıkan deneyimli çalıştırıcı, bu süreçte 53 galibiyet-15 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı ve 2.23 puan ortalaması tutturdu. İki kez görev yapan Aykut Kocaman 2.01 yaptı. 1 sezon görevde bulunan Erol Bulut 2.00, Mustafa Denizli 1.95, Turhan Sofuoğlu 1.89 ve Ersun Yanal 1.83 puan ortalamasıyla yakalayarak Kartal'ın gerisinde kaldı.

İsmail Kartal tarihe geçti En iyi yerli hoca

6 FUTBOLCU KADROYA ALINMADI

Süper Lig'in 6. haftasında bugün deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, maça namağlup olmanın moraliyle 12. zaferi için çıkacak. 11'de 11 ile bileği bükülmeyen sarı-laciverlilerde cezasını atlatan İsmail Yüksek, şans bulması halinde forma giyebilecek. Sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder, King ile tedavisi süren Bartuğ Elmaz'ın yanı sıra Serdar Aziz, Zajc ve Emre Mor kadroya alınmadı. Nordsjaelland karşısında kulübede başlayan Becao, Ferdi, Szymanski, Tadic ve Dzeko 11'e dönecek.

Haberin Devamı

İsmail Kartal tarihe geçti En iyi yerli hoca

İNGİLİZLER'DEN FRED TEPKİSİ!

Fenerbahçe'nin, Manchester United'dan kadrosuna kattığı Fred'in, başarılı performansı İngiltere'de de gündem oldu. En son Konferans Ligi'nde Nordsjaelland maçında 2 asist yapan Brezilyalı yıldız için İngiliz futbol severler kulübe tepki gösterdi. M.United'lı taraftarlar, sosyal medyada, "Yanlış orta sahayı sattık", "Fred'i her gün özlüyoruz" şeklinde yorumlar yaptılar. Şu ana kadar 6 karşılaşmada forma giyen Sambacı, 2 asist üretti.

İsmail Kartal tarihe geçti En iyi yerli hoca

YORUM YAZ