MENÜ

Fenerbahçe'de sahne yine kilit oyuncunun! İsmail Kartal'ın gözü onda...

Fenerbahçe'nin yıldızı Nordsjaelland maçında dinlenirken İsmail Kartal, maçtan rahat bir skorla ayrıldıkları için yıldız ismi sahaya sürmedi. Bu sezonki istatistikleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü yıldız, Alanya deplasmanında yeniden sahneye çıkarak kilit oyuncu rolünü kimseye kaptırmak istemiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sahne yine kilit oyuncunun! İsmail Kartal'ın gözü onda...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan yıldız oyuncu, oynadığı futbol ve skora verdiği katkıyla taraftarın sevgilisi olmayı başardı. İsmail Kartal'ın da gözdelerinden olan oyuncu, Süper Lig'deki Alanyaspor maçında da sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Öte yandan, Sarı-Lacivertli ekipteki diğer gelişmeleri de detaylandıralım.

Haberin Devamı

Luan&Lincoln donduruldu

Fenerbahçe’de beklenen oldu. Süper Lig’de 14 yabancı oyuncu kontenjanı varken, Sarı-Lacivertliler’in kadrosunda bu sayı 16’ydı. İsmail Kartal daha önce yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Sevilla maçında dizindeki çapraz bağları yırtılan Lincoln’ün lisansının askıya alınacağını söylemişti. Fenerbahçe, geldiği günden bu yana sakatlıklarla boğuşan Luan Peres’in ismini de TFF’ye verilen listeye yazmadı ve lisansını dondurdu. Luan’ın kısa süre içinde ameliyat olması bekleniyor.

Fenerbahçede sahne yine kilit oyuncunun İsmail Kartalın gözü onda...

Cengiz saha çalışmasında

Milli yıldız, geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçının henüz ilk dakikasında sakatlanmış, 3. dakikada kendini yere bırakmıştı. Cengiz Günder, 5. dakikada kenara gelmek zorunda kalmıştı. Yapılan kontrollerde başarılı oyuncunun sol arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilmişti. Tedavisine başlanan Cengiz, dün bireysel olarak saha çalışması yaptı. Yıldız futbolcu, 8 Ekim’deki Kasımpaşa maçında sahada olmak istiyor.

Haberin Devamı

İsmail Kartal, yıldızını dinlendirdi

Edin Dzeko, Fenerbahçe kariyerine harika başladı. Boşnak yıldız, sadece skora yaptığı katkıyla değil, genel performansı ve saha içindeki hırsıyla da takımın ateşleyici isimlerinden biri oldu. İsmail Kartal, 37 yaşındaki öğrencisini Nordsjaelland mücadelesinde yedek başlatmıştı. Fenerbahçe, Danimarka ekibi karşısında skoru erken bulup, son dakikalara da sıkıntısız girince, Dzeko’nun süre almasına gerek kalmadı. Hafta içini dinlenerek geçiren Boşnak yıldız, bu akşam Alanya’da sahne almaya hazır.

Fenerbahçede sahne yine kilit oyuncunun İsmail Kartalın gözü onda...

İstatistikleriyle fark yaratıyor

Batshuayi, Nordsjaelland maçında iyi bir performans sergileyip golünü atmasına rağmen bugün forma Dzeko’nun olacak. Dünyaca ünlü yıldız bu sezon 8 resmi maçta 6 gol, 5 asist katkısı sağladı. Dzeko, ligde ise 4 maçta 4 kez ağları sarsarken, 2 golün de hazırlayıcısı oldu.

Fenerbahçede sahne yine kilit oyuncunun İsmail Kartalın gözü onda...

Gözler bir yandan da Tadic’de

Sırp futbolcu da sezona iyi başlamıştı. Ancak Dusan Tadic’in performansı son dönemde düşüşe geçmişti. İsmail Kartal, Nordsjaelland mücadelesinde 35 yaşındaki öğrencisini de yedek soyundurmuştu. Yıldız futbolcu, 88. dakikada oyuna girse de Dzeko gibi o da dinlenme fırsatı buldu. Bu durumun, Tadic’in performansını artırmasına yardımcı olması umuluyor. Tecrübeli oyuncunun bu akşam nasıl bir futbol sergileyeceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede sahne yine kilit oyuncunun İsmail Kartalın gözü onda...

YORUM YAZ