MENÜ

İsmail Kartal müjdeyi verdi! Sakatlığı geçti gibi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Rodrigo Becao, Nordsjaelland maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Becao, kaliteli br takıma sahip olduklarını ifade ederken, nerede görev verilirse elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. İsmail Kartal ise hiçbir maçın kolay olmadığını söylerken yıldız futbolcunun sakatlığını atlatmaya başladığını müjdeledi.

İsmail Kartal müjdeyi verdi! Sakatlığı geçti gibi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Rodrigo Becao, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Nordsjaelland maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Sambacı stoper çalışmalarını en iyi şekilde sürdürdüğünü ifade ederken, nerede görev verilirse elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. Deneyimli teknik adam İsmail Kartal ise 10 maç kazanmalarına rağmen eleştirilmesini  'Herkesin bildiği işi yapıyoruz' diyerek yanıtlarken yıldız futbolcunun sakatlığıyla ilgili bilgi verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Becao'nun açıklamaları şöyle;

ÖZGÜVENİMİZ YÜKSEK

Şu anda iyi bir dönemden geçiyoruz. 10 maç üst üste kazandık. Grup maçlarına başlarken özgüvenimiz yüksek. Sadece benim için tüm takım için iyi bir durum. Yarın oynayacağımız maç kolay olmayacak artık rakiplerimiz bize karşı kazanmak için daha da istekliler. Her maç bir önceki maçtan daha zor olacak. Bu yüzden çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz.

İsmail Kartal müjdeyi verdi Sakatlığı geçti gibi

ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Udinese'de 5 yıl boyunca hep sağda oynadım. Udinese ve CSKA'da sağ tarafta oynadım. Brezilya'da sol tarafta oynadım. Ama hangi tarafta oynadığımın benim için bir önemi yok. Hocamız nerede ihtiyaç duyarsa, ben elimden geleni yaparım. Hangi tarafta rahat ettiğimiz sorarsanız, sağ taraf derim ama son karar hocamızın.

Haberin Devamı

İsmail Kartal müjdeyi verdi Sakatlığı geçti gibi

İKİSİ DE ÇOK KALİTELİ

Takım arkadaşlarımın hepsi kaliteli. Zaman zaman Serdar Aziz'le zaman zaman Djiku ile oynadım. İkisi de çok kaliteli futbolcular. Aramızdaki bu uyumdan Fenerbahçe'nin fayda görmesi bizi mutlu ediyor. Aramızdaki uyum daha da gelişecek. Üzerine koya koya devam etmek istiyoruz. Bizim amacımız takımımıza yardım etmek ve kazanabildiğimiz kadar maçı hep birlikte kazanmak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları şöyle;

İsmail Kartal: Hiçbir maç kolay değil

HİÇBİR MAÇ KOLAY DEĞİL

Son oynadığımız lig maçında kazandığımız için çok mutluyuz. Türkiye'de hiçbir maç kolay değil. Her maçın zorlukları var. Gerçekten her takım kendine göre güçlü tarafları var. Herkes, daha iyi olmak ve bize karşı daha motive oynamaya çalışıyorlar. 3-2 kazanmasını bildik. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk maç olması itibariyle kazanıp 3 puan almak istiyoruz. İnşallah taraftarımızın verdiği destekle bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum.

İsmail Kartal müjdeyi verdi Sakatlığı geçti gibi

6 NUMARADA 4 TANE OYUNCUMUZ VAR

6 numara pozisyonunda 4 tane oyuncumuz var. İsmail, Bertuğ, Zajc, Crespo. Duruma göre, rakibe göre, oyuncuların sağlık durumuna göre bunları değerlendirebiliriz. İsmail'in cezası nedeniyle Zajc'ı oynattıK. Yarınki maçta belki Crespo, belki Zajc'ı oynatabiliriz. Ama lig maçlarında Türk olduğu için İsmail ve Bertuğ'a fazlasıyla ihtiyacımız olacak. Dönüşümlü olarak, rakibe göre o pozisyonundaki oyuncuları değerlendireceğiz.

İsmail Kartal müjdeyi verdi Sakatlığı geçti gibi


KENT İYİ OYNADI

Haberin Devamı

Her oyuncumuzun neler yapabileceğini biliyoruz. Kent de oynadığı maçlarda iyi oynadı. Antrenmanlardaki performansından memnunuz. Oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Kent'in de performansından gayet memnunum.

EMRE MOR'UN SAKATLIĞI GEÇTİ GİBİ

Cengiz Ünder'in sakatlığı gerçekten bizi de şaşırttı. Birinci dakikada alışık olmadığımız bir sakatlık. En az 2, en fazla 3 hafta sakatlığı olacak. Emre Mor'un da sakatlığı geçti gibi. 2-3 haftaya kadar takıma döneceğini düşünüyorum. Rotasyona gelince, 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Yarınki maçta bazı oyuncuları dinlendireceğiz. Rotasyonlu bir şekilde çıkacağız. En iyi oynayabilecek oyuncularla çıkacağız.

İsmail Kartal müjdeyi verdi Sakatlığı geçti gibi

10'DA 10 DA YAPSAK ELEŞTİRLİYORUZ

10'da 10 da yapsak, 30'da 30 da yapsak eleştirilebiliyoruz. Sonuçta herkesin bildiği işi yapıyoruz. Dışarıda neler söylendiğine dikkat etmiyorum. Ben ne yaptığımı biliyorum. Bu yorumlar kişiden kişiye değişebilir. Biz maçların geneline bakıyoruz. Taktik performansa bakıyoruz. Her şeyi değerlendirerek bir sonuca varıyoruz. Tadic'in genel performansından memnunum. Ama bu her maç oynayacak anlamına gelmiyor. Ama bizim her oyuncumuz değerli, belki Tadic'in yerine yarın başkası oynayacak.

Haberin Devamı

İsmail Kartal müjdeyi verdi Sakatlığı geçti gibi

YORUM YAZ