Leroy Sane'nin menajerinden Fenerbahçe'ye mesaj: 'Kupa sonrası görüşelim'
11 Haziran 2025, Çarşamba 06:59Güncelleme Tarihi:

Avrupa’nın devlerini peşine düşüren Leroy Sane’ye en iyi teklifi sunan takım Fenerbahçe’ydi.
TEKLİF REVİZE EDİLDİ
Newcastle’ın da devreye girmesi sonrası yönetim rakamı bir kez daha revize etti, maaş 11 milyon Euro’ye yükseltildi. Ayrıca 4 yıla bölünerek senede 5 milyon Euro olarak ödenecek şekilde bir de imza parası teklif edildi.

EVİ BİLE SEÇİLDİ
SarıLacivertliler, dünyaca ünlü yıldızı kadroya katmayı çok istiyor. Öyle ki Sane’nin İstanbul’da kalacağı ev bile hazırlandı, oyuncu ve menajerine gösterildi. Alman yıldıza, ev konusunda farklı alternatifler sunulabileceği de iletildi.

SÖZLEŞMESİ GEÇİCİ OLARAK UZAYACAK
Leroy Sane ve menajeri Pini Zahavi ise Fenerbahçe’den süre istedi. 29 yaşındaki oyuncunun Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran gecesi bitecek. Buna rağmen başarılı hücum oyuncusu, takımının FIFA Kulüpler Dünya Kupası kadrosunda yer almayı kabul etti. Dev turnuva 15 Haziran’da başlayacak ve 13 Temmuz’da sona erecek. Bayern Münih’in şampiyonada ilerlemesi halinde, Sane’nin sözleşmesi turnuva sonuna kadar geçici olarak uzayacak.
