Kjaer takım arkadaşlarının hedefinde
22 Ekim 2016, Cumartesi 09:38Güncelleme Tarihi:

Simon Kjaer... Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra uzun süre aldığı para ve ödenen bonservis bedeli konuşuldu.

Hele hele peş peşe şanssız maçlar oynayıp kendi kalesine goller atınca da hedef adam haline geldi. Ancak ardından kendine geldi ve son derece etkili maçlar çıkardı.

Bunun sonucunda da taraftarın sevgilisi olurken yönetim de onu 3. kaptan olarak görevlendirdi. Ancak gösterilen bu ilgi Danimarkalı stoperi yoldan çıkardı.

Kjaer, tıpkı Emenike’nin 2014-15 sezonundaki haline büründü. Burnundan kıl aldırmayan, Samandıra’da herkese tepeden bakan bir adam haline geldi.

Fenerbahçe’nin yediği gollerin hemen hemen hepsinde hatası bulunan Kjaer kendini dünyanın en iyi savunmacısı gibi görmeye başladı.

ADVOCAAT’TAN FIRÇAYI YEDİ
Kısacası, o başlarda canını dişine takıp çalışan Simon Kjaer tamamen havalara girince bir anda gözden düştü.

Öyle ki, Danimarkalı’nın, son M.United maçında yaptığı hatalar nedeniyle devre arasında hocası Advocaat’tan da fırça yediği öğrenildi.
