MENÜ

Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu! Avrupa devi alıyor

Süper Lig'de Jorge Jesus yönetiminde yoluna devam eden Fenerbahçe, ligin son 2 haftasına Galatasaray'ın 5 puan gerisinde giriyor. Rakibinin puan kaybını bekleyecek olan sarı-lacivertli ekip, hafta sonu oynanacak derbide şampiyonluğu kazanma planları yapıyor. Bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapan sarı-lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu sürprizi yaşanıyor. Jorge Jesus yönetiminde yıldızı parlayan milli futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi belli oldu! Avrupa devi alıyor

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe, yeni sezona Jorge Jesus yönetiminde başladı. Portekizli çalıştırıcıyla birlikte lige oldukça flaş bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, uzun bir süre boyunca liderlik koltuğunda oturdu. Dünya Kupası arasından sonra düşüş yaşayan Fenerbahçe, zirveyi rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Ligin son 2 haftasına lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde giren Fenerbahçe, sarı-kırmızılı ekibin Ankaragücü karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Galatasaray'ın puan kaybettiği tabloda şampiyonluk ihtimalini derbi maçına taşıyabilecek olan Fenerbahçe, Nef Stadı'nda mutlu sona ulaşmanın planlarını yapıyor. Bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli ekipte flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

VALENCİA'NIN YERİNE YENİ YILDIZ

Fenerbahçe gelecek sezon transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, golcü transferi için ince eleyip sık dokuyor. Fenerbahçe, Enner Valencia'nın durumuna göre santrfor transferini şekillendirecek. Ekvadorlu yıldız yeni sözleşmeye imza atmazsa rota İtalya'ya kırılacak. International'in transfer listesinde yer alan Valencia şu ana kadar Fenerbahçe'ye olumlu bir dönüş yapmadı. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli golcü ile yoluna devam etmediği taktirde Atalanta forması giyen Luis Muriel ile masaya oturacak. Fenerbahçe Yönetimi'nin yıldız golcünün menajeri ile ilk teması kurduğu ve transfer şartlarının gündeme geldiği belirtildi. 32 yaşındaki Kolombiyalı golcünün Atalanta ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlunun yeni adresi belli oldu Avrupa devi alıyor

LİSTEDEKİ İKİ YILDIZ VEDA ETTİ

Fenerbahçe’nin transferdeki iki gözdesi, önceki gün sahaya çıktı. Lucas Moura, Leeds maçında harika bir gol attıktan sonra arkadaşlarının omuzlarında Tottenham’a veda etti. Asıl sürpriz ise Dinamo Zagreb-Gorica mücadelesinde yaşandı. Dinamo’nın hocası Biscan, 82’de Dominik Livakovic'i kenara aldı. Yıldız file bekçisi, tribünlere el sallayarak oyundan çıktı.

Ferdi Kadıoğlunun yeni adresi belli oldu Avrupa devi alıyor

FERDİ KADIOĞLU'NAPOLİ'NİN TAKİBİNDE

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Fenerbahçe'de takımın öne çıkan isimleri de Avrupa kulüplerinin dikkatini çekiyor. Sarı-lacivertli ekipte transferin gözdesi haline gelen Ferdi Kadıoğlu yuvadan ayrılabilir. Napoli, devlerin peşinde olduğu 23 yaşındaki yıldız oyuncuyu uzun süredir takip ediyor. İtalya şampiyonu, bu transfer için İstanbul'a kamp kurmaya hazırlanıyor. İtalyan ekibinin yetkilileri bu hafta Fenerbahçe'ye pazarlık masasına oturacak. Napoli heyetinin, Antalyaspor maçını da tribünden takip edecek.

Ferdi Kadıoğlunun yeni adresi belli oldu Avrupa devi alıyor

BEKLENTİ 25 MİLYON EURO

Napoli 15 milyon euro'luk teklifle pazarlıklara başlaması bekleniyor. Fenerbahçe'nin bu transferden beklentisi ise 25 milyon euro. Napoli dışında Milan, Marsilya, Anderlecht ve PSV yıldız ismin peşinde. Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılması olası gözüküyor. 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon 45 maçta 4 gol ve 4 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Ferdi Kadıoğlunun yeni adresi belli oldu Avrupa devi alıyor

YORUM YAZ