MENÜ

Fenerbahçe'ye yıldız stoper! Menajeri ile görüşme

Transfer çalışmalarını sürdüren ve savunmanın göbeğini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe,Premier Lig'de forma giyen yıldız stoper ile ilgileniyor. Hafta içinde oyuncunun menajeri ile görüşme yapılacak.

Fenerbahçe'ye yıldız stoper! Menajeri ile görüşme

Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sarı- Lacivertli kulübün, Premier Lig'de forma giyen yıldız stoper ile ilgilendiği bildirildi. Fenerbahçeli kurmayların önümüzdeki günlerde hem oyuncunun menajeri ile temasa geçmeyi hem de kulübü ile masaya oturmayı planlıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kayseri’de kale Livakovic’in

Hafta içindeki Spartak Trnava karşılaşmasında teknik direktör İsmail Kartal, eldivenleri İrfan Can Eğribayat’a teslim etmişti. Bu mücadelede yedek soyunan Kanarya’nın birinci kalecisi konumundaki Dominik Livakovic’in, Kayserispor deplasmanında yeniden kaleye geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçeye yıldız stoper Menajeri ile görüşme

Yunan ekibi talip oldu!

Fenerbahçe’de sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen Miguel Crespo ile daha sonra sözleşme uzatılmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da son dönemde daha çok ilk 11’de şans verdiği Crespo’ya, Yunanistan’dan talip çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçeye yıldız stoper Menajeri ile görüşme

STOPERE EKDAL!

Fenerbahçe, devre arasında Premier Lig ekibi Burnley'de forma giyen İsveçli yıldız stoper Hjalmar Ekdal'ı kadrosuna katmayı planlıyor. Oyuncunun menajeri ile de önümüzdeki hafta görüşme olacak.

Haberin Devamı

25 yaşında ve 1.87 boyunda olan Ekdal, 6 kez İsveç Milli Takım formasını giydi ve son dönemlerde düzenli olarak milli takıma çağrılmaya başlandı. Ancak bu sezon Burnley formasıyla sadece 3 maçta 156 dakika görev alabilen Ekdal'in milli takımdaki yerini kaybetmemek için forma giyme şansı yüksek bir kulübe gitmek istediği ifade ediliyor.

Fenerbahçeye yıldız stoper Menajeri ile görüşme

Burnley ile 2027 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Ekdal'i Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği iddia ediliyor. Sağ ve sol stoper mevkinde görev yapabilen Ekdal'in güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro civarında gösteriliyor.

25 yaşında ve 1.87 boyunda olan Hjalmar Ekdal, 6 kez İsveç Milli Takım formasını giydi. İsveçli stoper daha çok forma giyebileceği bir kulübe transfer olmak istiyor.

Fenerbahçeye yıldız stoper Menajeri ile görüşme

YORUM YAZ