MENÜ

Fenerbahçe için transferde sıcak saatler! Bonservisi belli oldu

Fenerbahçe, sezon başında da istediği yıldız orta saha oyuncusu için Avrupa deviyle görüşmelerini sürdürüyor. İki kulübün bu kez anlaşma ihtimalinin çok yüksek olduğu öğrenilirken, konuşulan bonservis bedeli de ortaya çıktı. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Fenerbahçe için transferde sıcak saatler! Bonservisi belli oldu

Sarı-Lacivertli ekibin geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncu için artık sıcak saatlere girildi. İki takım arasında bir anlaşmanın sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız oyuncu için ödenecek bonservis bedeli bile belli oldu. Öte yandan Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ve Osayi-Samuel'den de iyi haberler var. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Cengiz Ünder artık hazır

Sezon başında 15 milyon Euro’ya Marsilya’dan, Fenerbahçe’ye transfer olan ancak şu ana kadar sakatlıkların da etkisiyle beklentilerin çok altında kalan Cengiz Ünder, sonradan oyuna girdiği Spartak Trnava maçında çıkışa geçeceğini göstermişti. Milli futbolcu, “Zor günlerimde hem teknik heyetten hem de takım arkadaşlarımdan büyük destek gördüm. Şimdi ise takımımın başarısına bir an önce katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder: En büyük hedefim Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak

Fenerbahçe için transferde sıcak saatler Bonservisi belli oldu

Osayi’den iyi haberler geldi

Spartak Trnava karşılaşmasında aldığı darbelere rağmen oyunda kalan Bright Osayi-Samuel’den iyi haberler geldi. Karşılaşmanın ardından sağlık ekibinin kontrollere soktuğu Nijeryalı futbolcunun, Kayserispor maçında forma giymesine engel olabilecek bir durumun olmadığı tespit edildi. Bu arada Kanarya’da Samet Akaydın, cezalı olduğu için Kayseri’de olamayacak.

Haberin Devamı

Tüm referanslar olumlu yönde

Fenerbahçe’nin süperstarı Edin Dzeko, kendisi gibi Boşnak olan vatandaşı Rade Krunic’in transferinde en az kulübü kadar mesai harcıyor. Krunic’e hem takım hem de Türkiye hakkında son derece olumlu yorumlarda bulunan Dzeko, Milli Takım’dan arkadaşını Sarı-Lacivertli formayla görmek istiyor. Ayrıca Krunic’in, yakın arkadaşı Dusko Tosic’i de arayarak, İstanbul hakkında bilgiler aldığı ifade ediliyor.

Fenerbahçe için transferde sıcak saatler Bonservisi belli oldu

Türkiye'ye gelmek istiyor!

Sarı-Lacivertliler’in sezon başında transferini çok istediği Rade Krunic için ısrarı devam ediyor. Yaz transfer döneminde Krunic’le her konuda anlaşan Fenerbahçe, Milan engeline takılmıştı. İtalyanların teknik direktörü Stefano Pioli, Krunic’i takımda tutmak istediği için Boşnak yıldızın transferi gerçekleşmemişti. Ancak Kanarya, orta sahasını kuvvetlendirmek ve şampiyonluk yolunda daha güçlü olmak adına bir kez daha 30 yaşındaki oyuncu için girişimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yaz döneminde yıllık 3 milyon Euro’dan anlaşma sağlanan Krunic’in de Türkiye’ye gelme isteğinin devam ettiği konuşuluyor.

Fenerbahçe için transferde sıcak saatler Bonservisi belli oldu

Henüz resmi teklif yok

İki kulübün masaya oturarak, Boşnak futbolcu konusunda önümüzdeki Ocak ayı için anlaşma sağlayacağı öne sürülüyor. Kanarya’nın, Milano temsilcisine henüz resmi teklif yapmadığı öğrenilirken, Milan’ın ise bonservis beklentisinin yaklaşık 6 milyon Euro civarında olduğu bildirildi. Kırmızı-Siyahlılar’da bu sezon 4’ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 14 karşılaşmaya çıkan Krunic’in kontratı 2025 yılında bitiyor. Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Mario Branco’nun, bu transferle ilgili olarak İstanbul-Milano arasında temaslarını tüm hızıyla sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için transferde sıcak saatler Bonservisi belli oldu

YORUM YAZ