MENÜ

Fenerbahçe'ye yeni Kim Min-Jae! Teklif yapıldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gündemine Güney Koreli bek oyuncusunu aldı. 25 yaşındaki futbolcu, Asya Kupası'nda tüm maçlarda oynadı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye yeni Kim Min-Jae! Teklif yapıldı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Ara transfer döneminde Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü gibi yıldızları renklerine bağlayan sarı-lacivertli kulüp, şimdi ise Güney Koreli bek oyuncusunun peşine düştü.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'İN YILDIZINA TEKLİF

'YENİ KİM MİN-JAE' OLABİLİR

Koreli gazeteci Jason Lee'nin haberine göre Fenerbahçe, Güney Kore Millî Takımı'nın sol beki Seol Young-Woo için oyuncunun kulübü Ulsan Hyundai'ye teklifte bulundu. Haberde, 25 yaşındaki futbolcunun kariyerine Avrupa futbolunda devam etmek istediği bildirildi. Güney Koreli oyuncunun güncel piyasa değeri 1.4 milyon euro.

Fenerbahçeye yeni Kim Min-Jae Teklif yapıldı

'JOKER' GİBİ BEK

25 yaşındaki futbolcunun orijinal mevkisi sağ bek, ancak Seol Young-Woo hem sağ bek hem de sol bekte oynayabiliyor. Güney Kore, Asya Kupası'nda dün yarı finalde Ürdün'e 2-0 kaybederek turnuvadan elendi. Ürdün karşılaşmasında sol bekte görev yapan Seol Young-Woo; grupta oynanan Bahreyn ve Ürdün maçlarında ise sağ bekte oynamıştı. Tecrübeli futbolcu, Asya Kupası'ndaki tüm maçlara ilk 11'de başladı.

Haberin Devamı

İNGİLİZLER AÇIKLADI

SIRBİSTAN'DAN DA TEKLİF VAR

25 yaşındaki bek oyuncusunun, Sırbistan ekibi FK Crvena Zvezda'dan da resmî teklif aldığı belirtildi. Seol Young-Woo, 2020 yılında Ulsan University'den Ulsan Hyundai'ye bonservissiz olarak transfer olmuştu. Profesyonel futbol kariyerinde 150 maça çıkan Güney Koreli bek, 7 gol atıp 13 asist yaptı. Seol Young-Woo, Güney Kore Millî Takımı ile ise 14 maça çıktı.

YORUM YAZ