MENÜ

Fenerbahçe'ye Trabzonspor maçı öncesi şok! Yıldız oyuncu forma giyemeyecek

Sarı-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşarken bir yandan da Süper Lig'deki zirve yarışına devam ediyor. Fenerbahçe pazar günü Trabzonspor'la çok kritik bir maça çıkacak. Ancak Kanarya'ya zorlu maç öncesinde yıldız oyuncusundan kötü haber geldi.

Fenerbahçe'ye Trabzonspor maçı öncesi şok! Yıldız oyuncu forma giyemeyecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Saint Gilloise'e 1-0 mağlup olmuştu. Ancak buna rağmen Sarı-Lacivertli ekip çeyrek final biletini alan ekip olmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

İyi sonuç çıkmadı

Mücadelenin son anlarında sakatlanan Mert Hakan Yandaş ise teknik heyetin moralini bozmuştu. Özellikle son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncunun durumu merak ediliyordu. TRT Spor'un haberine göre; başarılı futbolcunun kontrollerinden iyi sonuç çıkmadı. Mert Hakan'ın, pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

25 GÜNDE 7 KRİTİK MAÇ, 2'Sİ DERBİ...

Fenerbahçeye Trabzonspor maçı öncesi şok Yıldız oyuncu forma giyemeyecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da Belçika temsilcisiyle oynanan maçın ardından şu ifadeleri kullanmıştı 👇

Mert Hakan'ın hafta içinde kasığında ufak sorunu vardı. Hatta onu doktorla konuştuğumuzda 1-2 gün dinlendirdik. Bugün doktorla yaptığımız konuşmada bir sorun olmadığını, daha iyi olduğunu söyledi. Arka adalesinde çekme oldu. Bakacağız, ne derecede olduğunu şu an bilmiyoruz.

Fenerbahçeye Trabzonspor maçı öncesi şok Yıldız oyuncu forma giyemeyecek

YORUM YAZ