MENÜ

Fenerbahçe'yi zorlu fikstür bekliyor! 25 günde 7 kritik maç...

Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yoluna devam eden Kanarya iki kupaya da talip. Ancak Fenerbahçe'yi zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-Lacivertliler; 25 günde zorluk ve önem derecesi yüksek 7 maça çıkacak. Bu maçların 2'si derbi, 2'si de Avrupa karşılaşması...

Fenerbahçe'yi zorlu fikstür bekliyor! 25 günde 7 kritik maç...

İsmail Kartal'ın öğrencileri; hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam ediyor... Ligde lider Galatasaray'ın 2 puan arkasında zirve takibini sürdüren Sarı-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi'nde de çeyrek finale çıktı ve Yunan ekibi Olympiakos'la eşleşti.

Haberin Devamı

Trabzonspor da periyota eklendiğinde...

Sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlerle iddiasını gösteren Fenerbahçe iki kupaya da talip. Ancak Kanarya'yı zorlu bir süreç bekliyor. 17 Mart - 28 Nisan tarihleri arasındaki 42 günlük süreçte tam 8 maça çıkacak. Milli ara nedeniyle aslında fikstürde 25 günde 7 karşılaşma da dikkat çekiyor.

Fenerbahçeyi zorlu fikstür bekliyor 25 günde 7 kritik maç...


Milli ara da var

Üstelik söz konusu maçların zorluk ve önem derecesi oldukça yüksek. Pazar günü Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Kanarya daha sonrasında 17 günlük milli araya girecek. Ardından 3 Nisan'da ligde Adana Demirspor'la karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler, 4 gün sonra 7 Nisan'da Galatasaray'la Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçeyi zorlu fikstür bekliyor 25 günde 7 kritik maç...

2 Olympiakos maçı...

Haberin Devamı

11 Nisan'da UEFA Konferans Ligi'dne Olympiakos ile mücadele edecek olan Fenerbahçe, 14'ünde ligde Karagümrük'le oynadıktan sonra 18'inde Yunan ekibiyle rövanş maçına çıkacak. 21 Nisan'da Sivasspor ve 28 Nisan'da Beşiktaş sınavlarıyla da bu yoğun fikstür sona erecek.

İKİ GÜN ÜST ÜSTE RAKİP OLYMPİAKOS OLACAK!

İşte Fenerbahçe'nin bu süreçteki fikstürü 👇

17 Mart: Trabzonspor (Süper Lig)
3 Nisan: Adana Demirspor (Süper Lig)
7 Nisan: Galatasaray (Süper Kupa)
11 Nisan: Olympiacos (Konferans Ligi)
14 Nisan: Karagümrük (Süper Lig)
18 Nisan: Olympiacos (Konferans Ligi)
21 Nisan: Sivasspor (Süper Lig)
28 Nisan: Beşiktaş (Süper Lig)

Fenerbahçeyi zorlu fikstür bekliyor 25 günde 7 kritik maç...

YORUM YAZ