MENÜ

Fenerbahçe'ye Livakovic'den haber! İşte geleceği tarih

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Livakovic'den sevindiren haber geldi. Dinamo Zagreb, Hırvat kaleci hakkındaki kesin kararını verirken net tarih de belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Livakovic'den haber! İşte geleceği tarih

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Livakovic'den sevindiren haber geldi. Dinamo Zagreb, Hırvat kaleci hakkındaki kesin kararını verirken net tarih de belli oldu. Livakovic transferine dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

NTV Spor'un Tutto Mercato'ya dayandırdığı habere göre Sevilla, Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb'e 10 milyon Euro teklif etmişti. La Liga temsilcisinin, Bono'nun ayrılık olasılığına karşın Hırvat kaleci için resmen harekete geçtiği aktarılıyordu.

 

Fenerbahçeye Livakovicden haber İşte geleceği tarih

4 TAKIM TAKİPTE

Rövanşta iki kritik kurtarışa imzasını atan ve çok başarılı bir performans gösteren takım kaptanı Livakovic’in, iç sahadaki Gorica mücadelesiyle son kez taraftarının karşısına çıkacağı düşünülüyor. Bu mücadelenin ardından 28 yaşındaki oyuncunun, İstanbul’a geleceği konuşuluyordu. Hırvat basınında çıkan haberlerde ise Kanarya’nın Livakovic transferinde en güçlü aday olduğu, bunun yanında deneyimli eldiven için İspanya’dan Sevilla ve Almeira ile İskoçya’dan Celtic, Suudi Arabistan’dan da AlNassr’ın ilgisinin devam ettiği ifade edilmişti.

Haberin Devamı

SEZON İSTATİSTİKLERİ

Dominik Livakovic 2023-24 sezonunda Dinamo Zagreb ile 3 maça çıktı. 2 gole engel olamayan 28 yaşındaki kaleci, 2 maçta da kalesini gole kapadı.

Fenerbahçeye Livakovicden haber İşte geleceği tarih

İŞTE TAKIMINDAN AYRILACAĞI TARİH!

Dinamo Zagreb, Devler Ligi’nde 3. ön eleme turuna çıkmayı başardı. Dominik Livakovic’in ise artık kulübüne veda edip Fenerbahçe için Türkiye’ye hareket etmesi bekleniyor. Gözler bu anlamda Hırvat kaleciye dönerken Dinamo Zagreb, Dominik Livakovic'in gidişi tarihini de belirledi. Index HR'nin haberine göre; Hırvat ekibi, Livakovic'in 15 Ağustos’tan sonra takımdan ayrılmasına izin verecek ve başarılı kaleci, büyük bir aksilik olmaması durumunda Türkiye'nin yolunu tutarak Fenerbahçe formasını sırtına geçirecek. 

Fenerbahçeye Livakovicden haber İşte geleceği tarih

YORUM YAZ