MENÜ

Fenerbahçe'ye büyük şok! Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde yok

Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızı, Kayserispor karşısında 90+9. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Cezalı duruma düşen Fred böylece hem pazar günü ligde oynanacak hem de 29 Aralık'taki Süper Kupa'daki Galatasaray derbilerinde forma giyemeyecek. İkinci sarıdan kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş ise pazar günkü derbide oynayamayacak.

Fenerbahçe'ye büyük şok! Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde yok

 Fenerbahçe'ye büyük şok... Sarı-Lacivertliler, Galatasaray derbileri öncesindeki Kayseri deplasmanında hata yapmadı. Büyük eforla oynanan mücadelede tam 7 gol çıktı, kazanan ise Kanarya oldu. Fenerbahçe 3 puanı kazansa da dev derbi öncesinde iki yıldızını kaybetti.

Haberin Devamı

Frikik öncesi diyalog

Sarı-Lacivertli ekibin adeta lokomotifi olan, oynadığında hem savunmayı hem de hücumu toparlayan, yokluğu oldukça fazla hissedilen Fred, Kayserispor karşısında 90+9. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Kayserispor'un kullanacağı serbest vuruş öncesinde hakem Zorbay Küçük'le diyaloğa giren Brezilyalı yıldız direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçeye büyük şok Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde yok


İki derbide de yok!

Kurallar gereği Sambacı direkt kırmızı kart gördüğü için iki maç ceza alacak. Böylece cezalı duruma düşen Fred Galatasaray'la hem pazar günü oynanacak lig hem de 29 Aralık'ta oynanacak Süper Kupa finalinde forma giyemeyecek.

Mert Hakan, Süper Kupa'da oynayabilir

90+11'de ise kaptanlardan Mert Hakan Yandaş da hakem Zorbay Küçük'e yaptığı itiraz sonrasında ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Mert Hakan da pazar günü ligdeki Galatasaray derbisinde görev yapamayacak. Tecrübeli orta saha, Süper Kupa finalindeki derbide ise oynayabilecek. Çünkü ikinci sarı karttan atılmanın cezası 1 maç olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı
Tümer Metin ağır konuştu: Bir şey oynadığı yok, komutan edasıyla geziyor!

Fenerbahçeye büyük şok Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde yok

YORUM YAZ