MENÜ

Tümer Metin ağır konuştu: Bir şey oynadığı yok, komutan edasıyla geziyor!

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 4-3'lük skorla kazandı. Maçın son dakikalarında Fred ile Mert Hakan Yandaş kırmızı kart gördü. Tivibu Spor'da konuşan Tümer Metin, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. İtirazdan dolayı iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Mert Hakan Yandaş'ı sert sözlerle eleştirdi.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 4-3'lük skorla kazandı. Maçın son dakikalarında Fred ile Mert Hakan Yandaş kırmızı kart gördü. Tivibu Spor'da konuşan Tümer Metin, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İtirazdan dolayı iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Mert Hakan Yandaş'ı sert sözlerle eleştiren Tümer Metin, "Mert Hakan'ın yaptığı iş değil. Ne yapıyorsun arkadaşım? Bir değil, iki değil, 10 değil, 20 değil ya! Bir şey oynadığın yok, komutan edasıyla ortalıkta geziyorsun. Hem oyuncuyu yaktın, yaptığın faul, gereksiz bir hezeyana sürükledin oyuncuyu da orada. Gerek yok. Sorarsan takımın kaptanlarından biri dersin. Bu mu kaptanlık, bu mu futbolculuk? Zaten ipin ucu kaçtı, bari siz biraz itidalli olun. Fenerbahçe'ye ne verdi Mert Hakan Yandaş? Haftalardır ortalarda yoksun, geliyorsun saçma sapan kaosun içine sürüklüyorsun. Bunlarla anılmak seni rahatsız etmiyorsa artık, benim de söyleyecek bir şeyim kalmadı." dedi.

YORUM YAZ