MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızlarına yoğun terapi!

Sakatlığını yeni atlatan ve Milli Takım’dan affını isteyen Cengiz Ünder, kondisyon seviyesini yükseltmek için yoğun şekilde çalışıyor. King, bireysel saha idmanlarına başladı. Fred ve Djiku ise kendile için hazırlanan özel antrenman programını uyguluyor.

Fenerbahçe'nin yıldızlarına yoğun terapi!

Fenerbahçe, 3 günlük aranın ardından önceki akşam yaptığı antrenmanla Karagümrük maçının hazırlıklarına başlamıştı. Kanarya, dünkü idmanla provalara devam etti. Milli oyuncuların fazlalığı nedeniyle U19 takımından takviye futbolcuların yer aldığı çalışma koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardından antrenman dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Özellikle gençler, İsmail Kartal’ın gözüne girmek için idman maçında ellerinden geleni yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızlarına yoğun terapi

Sıkı şekilde çalışıyorlar

Milli ara, Fenerbahçe için tam zamanında geldi. Peş peşe yaşanan sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncu son dönemde takımı yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Samandıra’da bugünlerde yıldızların dönmesi için adeta yoğun terapi uygulanıyor. Cengiz Ünder, iyileşip ara öncesi maçların son bölümlerinde süre almaya başlamıştı. Ancak henüz kondisyon ve fiziksel anlamda hazır olmayan yıldız futbolcu Milli Takım’dan affını istedi. Cengiz, arkadaşlarının seviyesine ulaşmak için Samandıra’da sıkı bir şekilde çalışıyor. Sakatlığını atlatan isimlerden Joshua King, bireysel saha idmanlarına başladı. Fred, Djiku ve Mert Hakan Yandaş kendileri için hazırlanan özel idman programını uyguluyor.

Haberin Devamı

Karagümrük’e yetişebilirler

Bu dört futbolcunun önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlamaları ve Karagümrük maçına kadar hazır hale gelmeleri bekleniyor. Ayak bileğinden artroskopi olan Serdar Aziz’in ise iki hafta içinde sahaya ineceği öğrenildi. Hamstring grubunda tendonu kopan ve operasyon geçiren Becao’nun tedavi süreci olumlu bir şekilde ilerliyor. Sambacı’nın en iyi senaryoyla ocak ayının ortasında formasına kavuşması bekleniyor.

Fenerbahçenin yıldızlarına yoğun terapi

Artık gözler Emre Mor'da

Başarılı oyuncu sezonun ilk maçı olan Zimbru mücadelesinde oyuna girdikten 11 dakika sonra sakatlanmıştı. Uzun süre sahalardan uzak kalan Emre Mor, Trabzonspor maçının son saniyelerinde süre alarak formasına kavuştu. Adana Demir deplasmanına götürülmeyen 26 yaşındaki hücum oyuncusu, lige verilen arada Samandıra’nın en çalışkanlarından biri oldu. Emre Mor, her iki kanatta forma giyebilmesi ve hızıyla İsmail Kartal’ın elini fazlasıyla güçlendirecek. Tecrübeli teknik adamın öğrencisinden beklentisi büyük.

Fenerbahçenin yıldızlarına yoğun terapi

YORUM YAZ