MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'dan Galatasaray sözleri

Pendikspor karşısında attığı üç golle dikkatleri çeken Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko'nun Galatasaray derbisiyle ilgili söylediği sözler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'dan Galatasaray sözleri

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor'u 5-0 ile geçti. Sarı - lacivertlileri galibiyeti getiren golleri, 30. dakikada Erdem Canpolat kendi kalesine, 42. dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87. dakikalarda Edin Dzeko kaydetti. Hat-trick yapan Boşnak yıldız ligdeki gol sayısını 10'a yükseltti.

Haberin Devamı

BALIC AÇIKLADI

Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Edin Dzeko, kendisi gibi Boşnak olan ve Fenerbahçe'de oynayan Elvir Balic'e konuştu. İşte Balic'in Tivibu Spor'daki programda açıkladığı Dzeko ile sohbeti...

"DZEKO, ALİ KOÇ İLE KONUŞMUŞ"

"Edin Dzeko, başkan Ali Koç ile transfer döneminde konuştuklarını anlattı. 'Başkanım' demiş, 'Sadece benim üzerimden şampiyonluk bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Benim yanımdaki oyuncular da çok önemli' diye eklemiş. Çok zeki biri. Futbolu çözmüş, başarıya nasıl ulaşacağını çok iyi biliyor."

Fenerbahçenin yıldızı Edin Dzekodan Galatasaray sözleri

"YORGUN HİSSEDİNCE SÖYLÜYOR"

"İsmail Kartal ile sürekli konuştuğunu söyledi. Yorgun hissettiği zaman iletiyor İsmail Hoca'ya, İsmail Hoca da olumlu karşılıyor."

"KASIM AYINDA GİTMEYEBİLİRİM"

Haberin Devamı

"Bosna Milli Takımı'nda sona yaklaştığını hissediyor. 'Beni milli takım yoruyor' dedi. 'Şu andaki gruptaki durumumuz ile hedeften uzaklaştık. Şu an sadece playoffa bakıyoruz. Oradan çıkarsak çıkarız. Hoca ile konuştum, belki kasım ayındaki milli maçlara gitmem, beni ciddi şekilde yoruyor.' dedi."

"G.SARAY MAÇI İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

"Edin Dzeko ile konuştum 'Galatasaray maçı için sabırsızlanıyorum' dedi. O kadar bekliyor ki inanamazsın."

Fenerbahçenin yıldızı Edin Dzekodan Galatasaray sözleri

"KAPTANLIK BENİ ŞOK ETTİ"

"Edin Dzeko dedi ki 'Bir baktım, soyunma odasında benim oturduğum yerde kaptanlık bandı asılı.' Söylenmeden oraya asılmış. 'Görünce şok oldum' dedi. 'Beni o kadar çok motive etti ki... Çok büyük sorumluluk ama beni çok motive etti.' dedi."

İsmail Kartal'dan Fred açıklaması

Fenerbahçenin yıldızı Edin Dzekodan Galatasaray sözleri

YORUM YAZ