MENÜ

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya dış basından övgü! 'İnanılmaz, Süper Lig'i domine ediyor'

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-lacivertliler 5-0'lık skorla kazandı. Müsabakada Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko, attığı 3 golle dikkatleri üzerine çekti. Hat-trick yapan yıldız futbolcuya dış basından övgü yağdı.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'ya dış basından övgü! 'İnanılmaz, Süper Lig'i domine ediyor'

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler maçtan 5-0 galip ayrıldı. Müsabakada yıldızlaşan ve hat-trick yapan Edin Dzeko'ya dış basından övgüler yağdı.

Haberin Devamı

GALİBİYET SERİSİ 21 MAÇA ÇIKTI!

Geçtiğimiz sezonun son lig maçında Gaziantep FK ve Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i mağlup eden Fenerbahçe, bu sezonki seriyle birlikte son 21 resmi maçta galibiyet sevinci yaşadı.

EDİN DZEKO'DAN İLK HAT-TRİCK

Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko, alınan galibiyette 3 kez fileleri havalandırmayı başarırken, üst üste 4 lig maçında gol sevinci yaşadı. Bosna Hersekli forvet, Pendikspor maçında 65, 77 ve 87. dakikalarda golleri atan isim oldu. 37 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'deki 10 maçta da forma giyerken ayrıca 2 kez asist yaptı. UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde de 2 golü bulunan Dzeko, bu sezonki gol sayısını 12'ye yükseltti. Sezon başı takıma dahil olan Dzeko, Süper Lig'de ilk kez hat-trick yapma başarısı gösterdi. Mücadeleye 11’de başlayan Edin Dzeko, 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Edin Dzekoya dış basından övgü İnanılmaz, Süper Ligi domine ediyor

İŞTE DZEKO HAKKINDA DIŞ BASINDA YAPILAN HABERLER

Vijesti.ba sitesinde 'Dzeko Fenerbahçe için yeniden atağa kalktı' başlığı kullandı.

Sport Centar sitesinde 'Durdurulamayan Dzeko, Pendikspor'u hat-trick'le yıktı, Fenerbahçe önündeki her şeyi ezdi geçti' başlığı kullanıldı.

Haberde, "Edin Dzeko, Türkiye Süper Ligi'nde gol atmaya devam etti ve Fenerbahçe'nin Pendikspor karşısında aldığı galibiyette hat-trick yaptı" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçede Edin Dzekoya dış basından övgü İnanılmaz, Süper Ligi domine ediyor

Bosna Hersek'in Reprezentacija internet sitesinde 'Kaptan Fener'in galibiyetinde üç gol attı' başladığı atıldı. Haberin detayında "Beklendiği gibi Edin bu geceki maçın en iyi oyuncusuydu. 90 dakikanın tamamını sahada geçirdi ve üç golün yanı sıra üç önemli pas attı, 47 topa temas etti ve rakip oyuncularla yaptığı sekiz düellodan beşini kazandı. Bosna Hersek ve F.Bahçe'nin kaptanı bu sezon tüm kulvarlarda 12 gol attı." sözleri sarf edildi.

Dnevni avaz sitesinde, "Dzeko inanılmaz, farklı zaferde hat-trick yaptı! Sarı-lacivertliler hala yenilmez" başlığı kullanıldı.

Haberde, "İkinci yarıya Edin Dzeka hakim oldu. Kaptan, ikinci yarıda hat-trick yaptı ve 65. dakikadan 87. dakikaya kadar üç golü de kaydetti. Bu arada Dzeko, bu sezon Türkiye liginde 10 gol sayısına ulaşarak gol krallığı sıralamasında ilk sıraya yerleşti. Dzeko kesinlikle durdurulamazdı" denildi.

Haberin Devamı

Tuttomercatoweb sitesinde yer alan haberde şu başlık atıldı: Süper Lig'de Fenerbahçe şov yapıyor! Pendikspor'a beş gol, Dzeko'dan hat-trick

Haberde ise, "Fenerbahçe'nin (neredeyse) mükemmel yürüyüşü, Galatasaray'ın başarısına karşılık vererek ve Türkiye Süper Ligi'nde zirveyi yeniden ele geçirerek devam ediyor. Fenerbahçe Pendikspor'a beş gol atarak, hatta hat-trick yaparak süper bir Edin Dzeko'nun önderliğinde 30 puana ulaştı" denildi.

Fenerbahçede Edin Dzekoya dış basından övgü İnanılmaz, Süper Ligi domine ediyor

Sportitaia.com, "Fenerbahçe'de Dzeko giderek daha belirleyici oluyor: Pendikspor karşısında 5-0'lık galibiyette hat-trick" başlığı attı.

Haberde, "Fenerbahçe ve Roma ile Inter arasında geçen sekiz yılın ardından bu yaz Türkiye'ye gelen Edin Dzeko, Süper Lig 2023/2024'ü tam anlamıyla domine ediyor. Takım Pendikspor'u 5-0'la ezdi geçti. Bosnalı forvet hat-trick yaptı. Fenerbahçe ligde aldığı 10 galibiyetle puan tablosunda hala ilk sırada yer alıyor. İki puan eksiğiyle ikinci sırada yer alan Galatasaray ile arasındaki düello giderek daha da ilginç bir hal alıyor." sözleri kullanıldı.

Haberin Devamı
İsmail Kartal'dan Fred açıklaması

Fenerbahçede Edin Dzekoya dış basından övgü İnanılmaz, Süper Ligi domine ediyor

 

 

YORUM YAZ