MENÜ

Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde beklenmeyen gelişme! İsim verdiler

Fenerbahçe, her konuda anlaşma sağladığı yıldız futbolcunun kulübüyle pazarlık masasına oturuldu. Taraflar arasındaki görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Bu ay içerisinde İsmail Kartal'ın en çok istediği oyuncuyla mutlu sona ulaşılması bekleniyor. Öte yandan Krunic'e bir kulüp daha talip oldu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde beklenmeyen gelişme! İsim verdiler

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe'de gözler, orta saha bölgesine kitlenmiş durumda. İsmail Kartal'ın takımın başına geçtiği ilk andan itibaren en çok istediği oyuncuyla anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcunun kulübüyle de anlaşma zemini arayan Kanarya, bu transferi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

İsmail Kartal heyecanla bekliyor

Sarı-Lacivertli ekip; kış transfer döneminde stoper, orta saha ve kanat bölgesi öncelikli olmak üzere transferlerini tamamlamak istiyor. Ancak Yönetim, farklı fırsatlar çıkması halinde başka pozisyonlar için de alternatif futbolculara yönelebilir. İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda çalışmalar devam ederken İngiltere, İspanya ve İtalya üzerine yoğunlaşıldı. Bu hedefler içerisinde Kartal'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri çok istediği yıldız futbolcu listenin ilk sırasında yer alıyor. Tecrübeli teknik direktör, yıldız orta sahanın takıma katılmasını heyecanla bekliyor.

Fenerbahçenin Rade Krunic transferinde beklenmeyen gelişme İsim verdiler

Temaslar yoğunlaştı!

Ocak ayındaki transfer döneminde takıma takviye yapmakta kararlı olan Fenerbahçe’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Süper Lig’de ara transfer dönemi 11 Ocak’ta başlayacak ve 9 Şubat’ta sona erecek. Sarı-Lacivertliler, orta saha için gündemine aldığı Milan’dan Rade Krunic için temaslarını yoğunlaştırdı. Önceki gün Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Mario Branco ile yardımcısı Okan Özkan’ın, İtalya’nın Milano kentine gittikleri ve burada Milan’la bir görüşme yaptıkları öğrenildi. Branco’nun, Krunic için Milano’da bonservis pazarlıkları yaptığı ve taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Rade Krunic transferinde beklenmeyen gelişme İsim verdiler

‘Hocamız çok istiyor’

30 yaşındaki Krunic, Kanarya ile her konuda anlaşmış durumda ve Milan’ın kendisini bırakmasını bekliyor. Fenerbahçe, uygun bir bonservis bedeliyle Boşnak orta sahayı kadrosuna katmayı planlıyor. Başkan Ali Koç da katıldığı bir televizyon programında, “Krunic, yazdan kalma bir konu. Hocamızın çok istediği bir konu. Yazın anormal paralar istediler, biz o paraların yanına yaklaşamazdık. Oyuncu bize gelmek istiyor ama biz yazın gözden çıkardığımız paraları şu an gözden çıkaracak durumda değiliz. Görüşmelerimiz devam ediyor” açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçenin Rade Krunic transferinde beklenmeyen gelişme İsim verdiler

Hocası Pioli kadroya almadı

İtalya Ligi Serie A’da bugün Empoli’nin konuğu olacak Milan’da Rade Krunic, maç kadrosuna alınmadı. Milan’ın hocası Stefano Pioli, “Krunic kendi isteğiyle maç kadrosundan çıkarılmadı. Performansı nedeniyle bu tercihi yaptım. Milan’da kararları ben veriyorum. Krunic artık rotasyonumuzun bir parçası değil. Krunic’i başka bir takımın arıyor olması da, bizim için daha iyi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'dan da teklif var!

Öte yandan Rade Krunic'e Fenerbahçe dışında ciddi bir teklifin daha olduğu ortaya çıktı. İspanya'dan Relevo'nun haberine göre Suudi kulübü Al-Shabab, Milan'la Krunic transferi için görüşme gerçekleştirecek. Al-Shabab'ın ayrıca Napoli'den Politano'yu da transfer listesine eklediği ve iki oyuncu için kulüpleriyle kısa süre içinde görüşmelere başlanacağı aktarıldı.

Milan'dan açıklama!

AC Milan Direktörü Geoffrey Moncada, Rade Krunic'in son durumu ile ilgili açıklamada bulundu. Moncada konuyla ilgili, "Rade Krunic, Milan oyuncusu. Onun için henüz doğru teklif almadık. Doğru teklif gelmeden ayrılmayacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu planı belli oldu!

Fenerbahçenin Rade Krunic transferinde beklenmeyen gelişme İsim verdiler

YORUM YAZ