Süper Lig devinden 3. Lig'e: Yeni takımı şaşırttı! 41 yaşında transfer oldu
Bir dönem Süper Lig'de Alanyaspor ve Beşiktaş formalarını giyen yıldız golcü, Brezilya'nın 3. Lig ekibine transfer olarak şaşkınlık yarattı.

Beşiktaş ve Alanyaspor'un eski futbolcusu Vagner Love, yaşı ilerlemesine karşın futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdürüyor.
Haberin Devamı ›
Trendyol Süper Lig'de bir dönem Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giyen 41 yaşındaki Brezilyalı yıldız Vagner Love'un yeni takımı resmen açıklandı.
İŞTE TÜM DETAYLAR!
3. Lig'e gitti
Son olarak Brezilya'da Avai FC forması giyen tecrübeli futbolcunun yeni adresi Brezilya 3. Lig'i ekiplerinden Retro FC olarak duyuruldu.
Süper Lig'de gol kralı oldu
2016-2017 sezonunda Aytemiz Alanyaspor'a bedelsiz olarak gelen Vagner Love ilk sezonunda attığı 23 golle Süper Lig'de gol kıralı olmuştu.
ORTALIK YIKILDI
Kariyeri
Beşiktaş'a Alanyaspor'dan çok büyük umutlarla transfer olan Vagner Love, 29 maçta 11 gol kaydetmiş ve taraftarında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Kariyerinde Palmeiras, Monaco, CSKA Moskova ve Flamengo gibi önemli takımların formalarını giyen golcü futbolcu Beşiktaş'ta geçirdiği 1 sezonun ardından ülkesinin takımlarından Corinthians'a transfer olmuştu. Kariyerinde 802 maça çıkan Love, 343 gol atarken 123 asistlik katkı sağladı.
SANE'Yİ KAPTIRDI BOMBA PATLIYOR