MENÜ

Fenerbahçe'nin kurtarıcı kahramanı Michy Batshuayi listenin zirvesinde! Yine sahneye çıktı

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldız futbolcusu Michy Batshuayi, Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçında takımına yine 3 puanı getiren golü kaydetti. Golcü futbolcu, oluşan listede adını zirveye yazdırdı.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederken Michy Batshuayi, galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu gol ile Belçikalı yıldız zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

YİNE SONRADAN OYUNA GİRDİ VE GOLÜNÜ ATTI

Müsabakanın 46. dakikasında Rade Krunic'in yerine oyuna giren Belçikalı forvet, 57. dakikada penaltı vuruşunda meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Fenerbahçenin kurtarıcı kahramanı Michy Batshuayi listenin zirvesinde Yine sahneye çıktı

SEZON PERFORMANSI

30 yaşındaki futbolcu, bu golle ligdeki gol sayısını 10'a yükseltti. Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 golü bulunan başarılı oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de takımı adına 6 gol üretti.

Batshuayi, ligde Kayserispor maçında hat-trick, Türkiye Kupası maçında Adanaspor’a karşı da 4 gol atma başarısı gösterirken bu sezon 3 kulvarda 22. golüne ulaştı.

LİSTEDE EN ÜSTTE

Opta'nın verilerine göre; 2007/08 sonrası dönemde bir Süper Lig sezonunda oyuna sonradan dahil olduğu maçlarda en fazla gol atan oyuncular arasında 7 golle Michy Batshuayi zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

İşte o liste:

7 | Michy Batshuayi (2023/24)
7 | Umut Bozok (2021/22)
7 | Joel Pohjanpolo (2021/22)
7 | Sinan Kaloğlu (2014/15)

Fenerbahçenin kurtarıcı kahramanı Michy Batshuayi listenin zirvesinde Yine sahneye çıktı

YORUM YAZ