MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızından şaşırtan transfer! Resmen açıklandı

2019-20 sezonunda Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de boy gösteren yıldız futbolcu Max Kruse, yeni takımına transfer olarak şaşkınlık yarattı. Alman yıldız, yeni kulübüyle sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızından şaşırtan transfer! Resmen açıklandı

2019-2020 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen, büyük umutlarla geldiği Sarı-Lacivertliler'den büyük bir hayal kırıklığıyla ayrılan Max Kruse sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Yıldız oyuncu, Kanarya'dan maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshederken, Fenerbahçe'yle mahkemelik olmuştu. Şimdi ise kariyerinde yeni bir sayfa açtı... 

Haberin Devamı

'ŞUBATTAN BERİ MAAŞ ALAMADIM'

Başarılı futbolcu, ayrılık nedenini, "Fenerbahçe Kulübüyle olan sözleşmemi 18 Haziran tarihinde, derhal geçerli olmak kaydıyla feshettim. Ne yazık ki kulübün şubat tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Şubattan beri biriken gecikmelerin önemli bir bölümü bugüne kadar telafi edilmedi. Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe sözleşmeyle düzenlenmiş koşullara uymuş olsaydı böyle bir fesih yoluna gitmezdim. Daha fazla ayrıntı açıklayamıyor olmamı anlayışla karşılamanızı rica ediyorum" sözleriyle açıklamıştı.

Fenerbahçenin eski yıldızından şaşırtan transfer Resmen açıklandı

'HAYATININ POKERİNİ OYNADI!'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bu olay sonrasında, "Kruse bu kez hayatının pokerini oynadı. Ona pahalıya mâl olacak" demişti. Alman oyuncu, Sarı-Lacivertliler'e 7.5 milyon Euro'luk dava açarken, Kanarya da Kruse'a 18 milyon Euro'luk bir davayla karşılık vermişti. Ancak uzun süren görüşmeler sonrasında Fenerbahçe ile Kruse tazminat konusunda anlaşmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin eski yıldızından şaşırtan transfer Resmen açıklandı

Alman futbolcu Max Kruse çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geleceğine dair konuşan Kruse, Fenerbahçe'deki günlerine de değindi. Bir YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Max Kruse, yeni sezonda Bundesliga'da forma giymek istediğini belirtti ve "Hala bir takıma yeterli kaliteyi katabilecek olduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Hertha Berlin sorusuna cevap veren Kruse, "Sezon başında tek seçeneğim Hertha olsaydı elbette görüşürdüm ama şuan ikinci ligde oynayacaklar" cevabını verdi.

MESUT VE RONALDO BENZETMESİ

Fenerbahçe'deki günlerinden de bahseden Max Kruse, "Oradaki bir yıllık araya girmesi güzeldi ama her şeyden önce mali açıdan kazançlıydı. Türkiye'de size gerçek bir yıldız muamelesi yapılıyor. Türkiye'de bir oyuncu olarak her yerde Özil veya Cristiano Ronaldo gibi davranılıyorsunuz ve bu harika ama bir derbi kaybedersen dışarı çıkamazsın" şeklinde konuştu. Son olarak Wolfsburg forması giyen Max Kruse, 28 Kasım 2022 tarihinde takımdan ayrılmıştı.

Fenerbahçenin eski yıldızından şaşırtan transfer Resmen açıklandı

KRUSE'NİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 23 maça çıkan Max Kruse 7 gol, 8 asistlik katkı vermişti. Alman yıldız, daha sonra ülkesine dönerek Sarı-Lacivertli takımla olan ilişkisini sonlandırmıştı. Kruse, Bundesliga 2 ekiplerinden Paderbon'un yolunu tutarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı ve herkesi şaşkına uğrattı. Alman 10 numara, yeni takımıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin eski yıldızından şaşırtan transfer Resmen açıklandı

YORUM YAZ