MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızından olay sözler! 'Dzeko ve Icardi'yi geçerdim'

Fenerbahçe'nin eski golcüsü, iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisini Mauro Icardi ve Edin Dzeko ile kıyasladı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızından olay sözler! 'Dzeko ve Icardi'yi geçerdim'

Fenerbahçe'den ayrılan ve geçtiğimiz yaz Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, iddialı açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki forvet, pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili tahminini de yaptı.

Haberin Devamı

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

2 sene forma giydi

2021'de Almanya'nın Darmstadt kulübünden bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun, sarı-lacivertli kulüpte iki sene oynadı. Sarı-lacivertli formayı 64 kez giyen tecrübeli futbolcu, söz konusu 64 maçta 19 gol atıp 9 asist kaydetti. Dursun, Fenerbahçe forması ile 2 bin 855 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçenin eski yıldızından olay sözler Dzeko ve Icardiyi geçerdim

Duygusal veda

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz Serdar Dursun ile yollarını ayırma kararı aldı ve 32 yaşındaki golcü, Fatih Karagümrük yolunu tuttu. Serdar Dursun, ayrılığın ardından Fenerbahçe'ye şu sözlerle veda etmişti: "Sevgili Fenerbahçe ailesi, 2 seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak, Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve sizlerle Türkiye Kupası'nı kazanmanın gururunu yaşadım.

Haberin Devamı

Sizlerle paylaştığım bu süre benim için unutulmaz anılarla dolu. Öncelikle başkanımız Sayın Ali Koç'a bana Fenerbahçe formasını giyme şansını verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim. Hepinizi çok özleyeceğim. Hoşça kalın."

Fenerbahçenin eski yıldızından olay sözler Dzeko ve Icardiyi geçerdim

"Icardi ve Dzeko'yu geçebilirdim"

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'yi yüzde 55 favori olarak gördüğünü vurgulayan Serdar Dursun, beş yıl daha yeşil sahalarda forma giymek istediğini vurguladı. Dursun ayrıca kendisini Mauro Icardi ve Edin Dzeko ile kıyaslayarak, "Şu an Fenerbahçe'de olsam Icardi ve Dzeko'yu geçebilirdim" yorumunu yaptı.

Fenerbahçenin eski yıldızından olay sözler Dzeko ve Icardiyi geçerdim

YORUM YAZ