MENÜ

Fenerbahçe'ye İngiltere'den golcü! Menajeri ile temasa geçildi

Sarı-lacivertliler, ara transfer dönemi için gözünü İngiltere'ye dikmiş durumda. Fenerbahçe yönetimi, yıldız golcünün menajeri ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'ye İngiltere'den golcü! Menajeri ile temasa geçildi

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, bir yandan da ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, kadro revizyonu için yoğun bir mesai harcıyor.

Haberin Devamı

Dzeko'nun kaderi belli oldu!

Fenerbahçe'de bir yandan da gözler Edin Dzeko'ya çevrilmiş durumda. Pazartesi günkü antrenmana katılmayan Boşnak yıldızın son durumu ortaya çıktı. Sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen ve Kayserispor maçının kadrosunda yer almayan tecrübeli golcünün Kayseri deplasmanında riske edilmediği ve Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesine saklandığı bildirildi.

 

Fenerbahçeye İngiltereden golcü Menajeri ile temasa geçildi

Kadroda 5 eksik

Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Miha Zajc, Edin Dzeko ve Rodrigo Becao kadroda yer almadı. Sarı kart cezalısı Samet Akaydin da Kayseri'ye götürülmezken, Ryan Kent de kadroda bulunmuyor.

Haberin Devamı

İŞTE İSTANBULSPOR'U BEKLEYEN CEZA

Batshuayi'nin alternatifi İngiltere'den!

Ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Michy Batshuayi'nin ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-lacivertli kurmayların İngiltere Championship'te Leicester City forması giyen Zambiyalı santrfor Patson Daka'yı listesine aldığı öğrenildi.

Fenerbahçeye İngiltereden golcü Menajeri ile temasa geçildi

Daka'nın menajeriyle iletişime geçildiği de gelen haberler arasında. 2021 yılından bu yana Leicester forması giyen Daka'nın sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro civarında gösterilen Zambiyalı santrforu Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği iddia edildi. Daka, Leicester takımına 30 milyon Euro bonservis bedeli ile katılmıştı. 25 yaşında 1.83 boyunda olan yıldız futbolcu, 35 kez Zambiya Millî Takım formasını giydi ve 12 gole imza attı.

Fenerbahçeye İngiltereden golcü Menajeri ile temasa geçildi

YORUM YAZ