MENÜ

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Pogba'nın kaderi belli oldu!

Dünya futbolunun en iyi orta sahalarından birisi olarak gösterilen, ancak yaşadığı sakatlıklar ve form durumundaki dalgalanmalardan dolayı sıkıntılı süreçler geçiren Pogba'nın kaderini hocası açıkladı. Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen yıldız oyuncu hakkında konuşan Allegri, Pogba'ya dair müjdeyi verdi.

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Pogba'nın kaderi belli oldu!

Fransız orta saha oyuncusu, 2022 yaz transfer döneminde Manchester United'dan bonservissiz olarak yeniden Juventus kadrosuna dahil oldu. İtalyan devine katıldığından beri sadece 10 maçta forma giyebilen Pogba, şu ana kadar beklentilerin bir hayli gerisinde kaldı. Fransız yıldızın hocası, Pogba'ya dair merak edilen konuya açıklık getirdi. 

Haberin Devamı

POGBA ŞOKU

Uzun süredir sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Fransız yıldız 19 Nisan 2022'de Manchester United forması giyerken oynadığı Liverpool maçından bu yana ilk kez ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Fransız yıldız 24. dakikada sakatlanarak yerde kalmıştı. Tedavisine rağmen oyuna devam edemeyince yerine Arkadiusz Milik oyuna girmişti. 

Fenerbahçenin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Pogbanın kaderi belli oldu

Sakatlığından dolayı kampı kaçırdı

Pogba, 2022 yazında Manchester United'dan Juventus'a serbest oyuncu olarak katıldığından bu yana yalnızca 10 maçta forma giydi. Dizindeki bir problem onu bıçak altına yatmaya zorladı ve bu da onun Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm sezon öncesi kampını kaçırmasına neden oldu.

Pogba takımla birlikte olmasına geçmesine rağmen, kişiye özel hazırlanmış bir fitness programıyla çalışmalarını sürdürdü ve takımla antrenmanlara çıkmadı. Ancak Allegri artık maç kondisyonuna ulaştığını ve geri dönüş hazırlıklarının bir parçası olarak zorlu antrenmanlardan geçtiğini doğruladı.

Haberin Devamı

'Sahalara dönme vakti geldi'

Allegri, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Pogba daha iyi. İyi bir hafta geçirdi ve yoğun bir antrenmanın ardından Çarşamba günü çok iyi tepki verdi. Yarın müsait olacak ve artık sahalara dönme vakti geldi" dedi.

Allegri'ye Romelu Lukaku'nun AS Roma'ya potansiyel transferi ve bunun şampiyonluk yarışını nasıl etkileyebileceği hakkında yorum yapması da istendi. Ancak teknik direktör fikrini söylemekten kaçındı ve şunları söyledi: "Roma'ya gider mi bilmiyorum, sadece çok mutlu olduğum 5 forvetimiz olduğunu biliyorum. Başka ne olacağına karar veremem. Transfer piyasası sona erdiğinde daha fazla netliğe sahip olacağız."

Juventus'un Pazar günü Allianz Stadyumu'nda Bologna ile karşılaştığında Pogba'nın sahada olup olmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçenin de transfer gündeminde olduğu iddia edilen Pogbanın kaderi belli oldu

YORUM YAZ