MENÜ

Fenerbahçe'nin çilingiri: Fred! Şampiyonluk istiyor...

Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızı son haftalarda uçuşa geçti. Sivas karşısında 45+2'de harika bir golle kilit açan Fred son 4 haftada 3 gol, 2 asiste ulaşarak şampiyonluğu çok istediğini gösterdi!

Fenerbahçe'nin yıldızı Fred şampiyonluğu istiyor... Sezon başında 9.7 milyon Euro bedelle Manchester United'dan transfer edilen ve imzası dünya basınına yansıyan Brezilyalı orta saha geldiği günden bu yana performansıyla herkesi kendine hayran bıraksa da son haftalarda uçuşa geçti. Skora katkısını artıran Sambacı, Süper Lig'deki ilk golünü 30. haftadaki Trabzonspor maçında attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin çilingiri: Fred Şampiyonluk istiyor...

İlk golü Trabzonspor'a...

Trabzon deplasmanında 13'te uzaktan kaleci Uğurcan Çakır'ı avlayarak kilidi açan tecrübeli oyuncu, ilk yarının uzatma anlarında da sahneye çıkarak Fenerbahçe'yi zorlu karşılaşmada soyunma odasına 2-0 önde götürmüştü. O mücadeleyi Sarı-Lacivertliler 3-2 kazanmış ve kritik viraj Fred'in de katkısıyla kayıpsız dönülmüştü.

Fenerbahçenin çilingiri: Fred Şampiyonluk istiyor...

Sivas maçında da kilidi açtı

Trabzonspor maçından 1 hafta önce de 4-1 kazanılan Pendik maçında bir asist yapan 31 yaşındaki futbolcu, sonraki hafta oynanan Adana Demirspor maçında görev yapmamıştı. Geçen hafta 2-1 galip geldikleri Fatih Karagümrük sınavında da gol pası veren yıldız oyuncu, bugün de Sivas karşısında kilidi açan golü 45+2'de kaydetti.

Fenerbahçenin çilingiri: Fred Şampiyonluk istiyor...

30 maçta 11 gole katkı...

Haberin Devamı

Trabzonspor karşılaşmasında attığı ilk gole benzer bir noktadan kaleyi düşünen Fred, Ali Şaşal'ı avlamayı başardı. Haftanın en şık gollerinden birini kaydeden deneyimli orta saha böylece son 4 haftada 3 gol, 2 asistle takımına katkı sağladı. Fred sezon genelinde ise 30 maçta 3 gol, 8 asiste ulaştı.

'Çok düşünmemiz gerek, yeterince iyi değildik!'

2-2 sona eren mücadelenin ardından konuşan Brezilyalı yıldız, "Golü attıktan sonra kendi adıma çok mutluydum. Ben bir önliberoyum, çok gol atmıyorum. Sonuç böyle olunca mutlu olmak mümkün değil. Konuşmak zor. Önümüzde başka önemli maçlar da var. Bu maç çok önemliydi. 2 kez öne geçtik ama berabere bitti. Çok düşünmemiz gerek. Yeterince iyi değildik!. Berabere kaldık. Neleri iyi yapmadığımızı düşünmeliyiz" dedi.

Fenerbahçenin çilingiri: Fred Şampiyonluk istiyor...

YORUM YAZ