MENÜ

Fenerbahçe'nin asıl hedefini İsmail Kartal açıkladı!

Fenerbahçe, Süper Lig’e 5’te 5 yaparak kusursuz bir şekilde başladı. İsmail Kartal, bu müthiş performansın devam edeceği konusunda takımına güveniyor. Sarı-Lacivertliler, ligde önümüzdeki 6 maçta da İstanbul dışına çıkmayacak. Bu gelişmeler üzerine Kartal, futbolcularına yaptığı konuşmada asıl ulaşmaları gereken hedefin altını çizdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin asıl hedefini İsmail Kartal açıkladı!

Kanarya, yeni sezonda hem Avrupa hem de Süper Lig'de çok iyi bir başlangıç yaparken taraftarlarının da yüzünü güldürüyor. Şu ana kadar oynadıkları maçların çoğunda hem skor hem de oyun olarak geçer not alan Sarı-Lacivertli ekipte teknik direktör İsmail Kartal, asıl ulaşılması gereken hedefi açıkladı. Öte yandan Fenerbahçe'deki diğer gelişmelere de göz atalım...

Haberin Devamı

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI!

Edin Dzeko’nun acı günü

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu, kayınpederini kaybetti. Edin Dzeko, cenaze törenine katılmak için ülkesi Bosna Hersek’e gitti. Tecrübeli forvet bu nedenle dünkü antrenmanda yer almadı. Dzeko’nun bugün takıma katılması bekleniyor. Ancak İsmail Kartal’ın, yarınki Başakşehir mücadelesinde öğrencisini yedek bırakıp, Michy Batshuayi’yi ilk 11’de sahaya sürebileceği öğrenildi.

Fenerbahçenin asıl hedefini İsmail Kartal açıkladı

Djiku’dan dikkat çeken istatistik

Ganalı futbolcu, Alanyaspor maçındaki performansıyla karşılaşmanın yıldızlarından biri olmuştu. Djiku, bir stoper olmasına rağmen ligin 6. haftasında üçüncü bölgeye attığı 15 pasla bu alanda zirvede yer aldı. Başarılı defans oyuncusuna en çok yaklaşan isimler 10’ar pasla Kasımpaşalı Aytaç Kara, Samsunsporlu Flavien Tait, Rizesporlu Jonjo Shelvey ve Adana Demirsporlu Kevin Rodrigues oldu.

Haberin Devamı

Avantaj sayılacak bir fikstür

Sarı-Lacivertliler’de sezon başından beri devam eden yoğun fikstür, önümüzdeki süreçte de bitecek gibi görünmüyor. Süper Lig ve Konferans Ligi nedeniyle haftada 2 maçlık program, Avrupa’da grup aşaması sona erene kadar devam edecek. Ancak Fenerbahçe’nin önünde avantaj sayılacak bir fikstür var. İsmail Kartal’ın öğrencileri, ligde önümüzdeki 6 maçını da İstanbul’da oynayacak. Özellikle yoğun bir dönemden geçerken şehir dışına çıkmamak ve ailelerle daha çok vakit geçirmek, futbolcular için hem mental hem de fiziki açıdan olumlu olacak.

Fenerbahçenin asıl hedefini İsmail Kartal açıkladı

‘Maç maç ilerleyelim’

İsmail Kartal da öğrencileriyle yaptığı toplantıda bu duruma dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam, ligde İstanbul’da oynayacakları peş peşe 6 maçı kazanmalarının son derece önemli olduğunu belirtti. Kartal’ın futbolcularına, “İstanbul fikstüründe 6 maçtan 18 puan çıkararak rakiplerimizle aradaki farkı açabiliriz. Hem ligde hem de Avrupa’da şu ana kadar sergilediğimiz futbol ve tüm maçlarımızı kazanmış olmamız, 6’da 6 yapabileceğimizin göstergesi. Yeter ki maç maç ilerlemeye devam edelim” dediği kaydedildi.

Rakiplerde son durum

Fenerbahçe’nin yarın erteleme maçında karşılaşacağı Başakşehir’de Ba, Opoku, Emirhan, Dennis ve Dubois oynayamayacak. Sarı-Lacivertliler’in evinde oynayacağı diğer rakiplerden Rizespor sezonun flaş takımlarından biri. Hatayspor, henüz yenilgi yüzü görmedi ve son olarak Trabzon karşısında 2-0’dan dönüp 3-2 kazandı. Trabzonspor ise deplasmanda 3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi aldı. Sarı-Lacivertliler’in İstanbul deplasmanında konuk olacağı Kasımpaşa ve Pendikspor, şu ana kadar bir türlü istikrar yakalayamadı.

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçenin asıl hedefini İsmail Kartal açıkladı

YORUM YAZ