MENÜ

Fenerbahçe'den zafer haftası!

Fenerbahçe’nin farklı branşlardaki takımları bu hafta peş peşe rakiplerini mağlup etti. Erkek futbolda Hatayspor karşısında kazanan Sarı-Lacivertli ekip, kadın futbolda, erkek basketbol derbisinde de zaferi yaşadı. Kanarya'nın galibiyetlerle geçen haftasına göz atalım...

Fenerbahçe'den zafer haftası!

İsmail Kartal ve ekibini Milli ara da durduramadı. SarıLacivertliler, Hatayspor karşısında 3 puana Szymanski, Samuel, Dzeko ve İrfan’ın golleriyle ulaştı. Fenerbahçe, ligde 9’da 9’la başlayarak tarihe geçti.

Haberin Devamı

Galibiyet haftası... 

Sarı-Lacivertliler, ligde 8. hafta maçında Fatih Vatan Spor’a konuk oldu. Fenerbahçe Petrol Ofisi; Coleman, Busem ve Yağmur’un (2) golleriyle sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kanarya böylece puanını 21’e yükseltti.

Türk sporunun iki devi, potada karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko, ezeli rakibini deplasmanda 74-62 mağlup etmeyi başardı. SarıLacivertliler böylece ligde 4. maçında 3. galibiyetini elde etmiş oldu.

2'de 2 geldi

Kadın basketbol takımı, erkek futbol takımı gibi yoluna kayıpsız devam ediyor. Bursa Uludağ’ı 101-65’le geçen Fenerbahçe Alagöz, ligde 7’de 7; resmi maçlarda ise 11’de 11 yapmayı başardı. Sarı-Lacivertliler, ligdeki ikinci hafta maçında Bitlis ekibi Türşad’a konuk oldu. Fenerbahçe Parolapara, son seti 34-32 biten maçta rakibini 3-0’la mağlup etti. Kanarya böylece ligde 2’de 2 ile başladı.

Haberin Devamı

Sarı Melekler, ligin 3. haftasında Kuzeyboru’yu ağırladı. Fenerbahçe Opet, setlerde rakibine 25-23, 25-9 ve 25-22’lik üstünlük kurarak mücadeleyi 3-0 kazandı. SarıLacivertliler böylece ligde 2. galibiyetini aldı.

Fenerbahçeden zafer haftası

YORUM YAZ