MENÜ

Fenerbahçe'den açıklama: Luan Peres, Almanya'da ameliyat oldu

Fenerbahçe, sakatlığı bulunan 29 yaşındaki Brezilyalı stoperi Luan Peres'in Almanya’nın Münih şehrinde sol dizinden başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

Fenerbahçe'den açıklama: Luan Peres, Almanya'da ameliyat oldu

Fenerbahçe'nin 2022/23 sezonunun başında 5.2 milyon Euro bonservisle Marsilya'dan transfer ettiği Luan Peres, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Sarı Lacivertli ekibe istediği katkıyı veremedi. Konferans Ligi'nde Rennes ile oynanan maçta sakatlanması sonrası uzun bir süre sahalardan uzak kalan, tedavi süreci sonrası Jorge Jesus'un sol bekte de şans verdiği tecrübeli oyuncu, ilerleyen dönemde bir talihsizlik yaşadı.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL AÇIKLADI:

TFF'YE BİLDİRİLEN LİSTEDE YER ALMADI

Jesus'un ayrılığı sonrası göreve gelen İsmail Kartal'ın UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde 3 maçta şans verdiği Brezilyalı stoper, sakatlığı nedeniyle TFF'ye bildirilen listede yer almazken bıçak altına yattı.

Fenerbahçeden açıklama: Luan Peres, Almanyada ameliyat oldu

ALMANYA'DA OPERASYON GEÇİRDİ

Fenerbahçe, Peres'in Almanya’nın Münih şehrinde sol dizinden başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Oyuncumuz Luan Peres, Almanya’nın Münih şehrinde sol dizinden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Tedavi ve rehabilitasyon süreci başlayan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUM YAZ