MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal açıkladı: 'Samandıra'da bunu yasakladım!'

Fenerbahçe'de Joshua King ve teknik direktör İsmail Kartal, yarın UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi'nde oynanacak olan Spartak Trnava maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. iyi hazırlandıklarını vurgulayan Kartal, grup liderliğini hedeflediklerini belirtti. Joshua King ise maça konsantre olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal açıkladı: 'Samandıra'da bunu yasakladım!'

Sarı-Lacivertli ekip, yarın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde basın toplantısında İsmail Kartal ve Joshua King açıklamalarda bulundu. King, hayatta üzücü şeyler olsa da sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığının altını çizdi.

Haberin Devamı

Joshua King'in açıklamaları şu şekilde: 

"Bu hafta kötü bir olay oldu. Ama bu olay maçtan önce olmuştu ve maça konsantrasyonum ile beraber çıkmayı başardım. Ne olursa olsun hayatta, üzücü şeyler olsa da biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

Fenerbahçede İsmail Kartal açıkladı: Samandırada bunu yasakladım

Buraya galibiyet için geldik. Takım olarak iyi bir durumdayız. 14'te 14 yaptık. Yarın da amacımız, galibiyetle maçı tamamlamak olacak. Takımıma yardımcı olmak istiyorum. Hocamızın kararı. En iyi şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Geliştirmem gereken yerlerimi her zaman geliştirmeye çalışıyorum. Benden beklenen anlarda takımıma katkı vermek istiyorum.  Hocamız kadroyu kurarken, işini zorlaştırmak istiyorum. Hiç vazgeçmeden çalışıyorum. Takımda güzel bir rekabet var.

Fenerbahçede İsmail Kartal açıkladı: Samandırada bunu yasakladım


İsmail Kartal ise şu şekilde konuştu:

"Konferans Ligi'nde grubumuzdan lider çıkmak istiyoruz. Rakibimize karşı iyi mücadele edip iyi futbol oynayarak 3 puanı almak istiyoruz. Bu gruptan da lider olarak çıkmak istiyoruz. Bütün hedef ve amacımız bu şekilde.

Buraya gelirken son lig maçından moralli geldik. Kazanarak geldik. Trnava'yı çok iyi analiz ettik. Dersimize çalıştık. 17 maç yaptılar. 8 galibiyet, 5 beraberlik 4 mağlubiyet, 33 gol atıp 21 gol yediler. Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Sahaya çıkan oyuncuların beklentilerimize yanıt vererek en iyi performans sergilemelerini umuyorum. Oyuncularla toplantı yapacağım. Yarın sabah kimlerin oynayacağına karar vereceğim.

"Geçmişte yaptığımız basın toplantılarında da söyledim. 14'te 14, 20'de 20, 30'da 30'a bakmıyorum. Samandıra'da bunu yasakladım. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Geriye dönük çok fazla yaptıklarımıza bakmayacağız. "Maç kazanmak istiyorsanız gol yemeyeceksiniz, şampiyon olmak istiyorsanız az gol yiyeceksiniz."

Haberin Devamı
İsmail Kartal: Dersimize iyi çalıştık

Fenerbahçede İsmail Kartal açıkladı: Samandırada bunu yasakladım

YORUM YAZ