MENÜ

Fenerbahçe'de Trnava maçı öncesi karar verildi! İsmail Kartal ezber bozacak

Fenerbahçe, sezon başından beri lig ile Konferans Ligi maçlarında farklı kadrolar kullanıyordu. İsmail Kartal, ideal 11’ini hep lig maçlarında sahaya sürmüştü. Ancak hem Trnava karşılaşmasının önemi hem de Konya mücadelesinin ertelenmesi nedeniyle yarın yine as kadronun görev yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Trnava maçı öncesi karar verildi! İsmail Kartal ezber bozacak

Fenerbahçe, Konferans Ligi H Grubu’nu lider tamamlama iddiası için yarın Spartak Trnava’yı mağlup etmek zorunda. Bu karşılaşma, Kanarya için bu sezon Avrupa’daki en kritik maçlardan biri olacak. İsmail Kartal, şu ana kadar iki kulvarda yarışılan sezonda Süper Lig mücadelelerinde ideal 11’ini sahaya sürerken, Konferans Ligi’nde yedek ağırlıklı bir kadro tercih etti. Ancak bu durum, Spartak Trnava karşılaşmasında değişecek. Tecrübeli teknik adam, bu kez daha az rotasyon yaparak Slovak rakibinin karşısına çıkmayı planlıyordu.

Haberin Devamı

DZEKO İLKİ YAŞAYABİLİR

Süper Lig’de hafta sonundaki mücadelelerin ertelenmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler’de rotasyon ihtimali hemen hemen kalmadı. Güzel bir oyuncu ve taraftarı mutlu edecek şekilde bir galibiyetle grup aşamasını bitirmek isteyen İsmail Kartal’ın eli, Konyaspor maçının ileri bir tarihte oynanacak olmasıyla daha da güçlendi. 62 yaşındaki teknik adamın, Trnava mücadelesinde neredeyse hiç rotasyon yapmadan takımını sahaya sürmesi bekleniyor. Muhtemelen Edin Dzeko, Konferans Ligi’de grup aşamasında ilk kez 11’de görev yapacak. Beşiktaş maçında 11’de oynayan Samet, UEFA listesinde yer almadığı için Trnava karşısında forma giyemeyecek. Yerine Serdar Aziz ya da Oosterwolde’nin oynayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Trnava maçı öncesi karar verildi İsmail Kartal ezber bozacak

İSMAİL YÜKSEK 11'E DÖNEBİLİR

İsmail Kartal, Nordsjaelland maçındaki kötü stoper performansı sonrası İsmail Yüksek’in Sivasspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında kızağa çekmiş ve formayı Miguel Crespo’ya vermişti. Orta sahada Fred’i yanında bu ikiliden hangisi görev yaparsa yapsın aslında yine rotasyon sayılmayacak. Dzeko’nun arkasında ise yine müthiş 3’lü; Tadic-Szymanski-İrfan’ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçede Trnava maçı öncesi karar verildi İsmail Kartal ezber bozacak

SAMANDIRA'DA FRED RÜZGARI

Sambacı, sakatlığını atlatıp sahalara dönerek Sivasspor ve Beşiktaş maçlarında adeta Fenerbahçe’ye hayat vermişti. Fred, dünkü antrenmanda da rüzgar gibi esti. Brezilyalı orta saha oyuncusu, taktik çalışma sırasında yaptıklarıyla arkadaşları ve hocası İsmail Kartal’dan alkış aldı. İdmanda ön plana çıkan bir diğer ismin ise Mert Hakan Yandaş olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, en son 5 Ekim’deki Spartak Trnava mücadelesinde forma giymiş, ardından topuğundaki sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı. Takımla çalışmalara başlayan Mert Hakan, idmanlarda kendini göstererek İsmail Kartal’ın yeniden kendisine görev vermesini bekliyor.

Fenerbahçede Trnava maçı öncesi karar verildi İsmail Kartal ezber bozacak

CRESPO ESKİ GÜNLERİNDE GİBİ

Portekizli futbolcu bu sezon form düşüklüğü yaşayan isimlerden biriydi. Ancak Miguel Crespo, 11’de Fred’le birlikte oynadığı son 2 lig maçında performansını fazlasıyla artırdı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, 65 dakika görev yaptığı Sivasspor mücadelesinde yüzde 95 pas isabeti yakaladı. Crespo, Beşiktaş derbisinde 90 dakika oynadı, 80 kez topla buluştu, 57 pas denemesinin 44’ünde başarılı oldu, 15 ikili mücadelenin 9’unu kazandı, 5 top kaptı ve 2 şut pası verdi.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun | FANATİK ÖZEL

Fenerbahçede Trnava maçı öncesi karar verildi İsmail Kartal ezber bozacak

YORUM YAZ