MENÜ

Fenerbahçe'de transfer için Dominik Livakovic devrede! Kampta ikna edecek

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin bir süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu için Dominik Livakovic devreye girdi.

Fenerbahçe'de transfer için Dominik Livakovic devrede! Kampta ikna edecek

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, takıma katılan yıldız futbolcular ile dikkatleri üzerine çekti. Transferde frene basmayan sarı-lacivertlilerde, transfer için takıma yeni katılan Dominik Livakovic devreye girdi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini resmen açıkladı. Hırvat kaleci, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçede transfer için Dominik Livakovic devrede Kampta ikna edecek

12. TRANSFER

Yaz döneminde takımı adeta yeniden kuran Fenerbahçe, Livakovic’in imzasıyla beraber 12. transferini yaptı. Sarı-lacivertliler, daha önce; Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder’i renklerine bağlamıştı.

‘İSMAİL KARTAL BENİ KORUDU’

Dominik Livakovic, Hırvatistan Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu. Başarılı file bekçisi, “Ballon d’Or Lev Yashin Ödülü’ne aday gösterilmek çok büyük bir onur. Ancak benim için önemli olan Hırvatistan’ın Dünya Kupası’nda kazandığı ikincilik ve üçüncülüktür. Takımın başarısını daha çok önemsiyorum. Elbette dünyanın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilmek de insanı mutlu ediyor” diye konuştu. Livakovic, Fenerbahçe’deki ilk günlerine de değinerek, “Transferden sonra birkaç antrenmana çıkamadım. Ufak bir ağrım vardı ama şu anda çok iyiyim. Cumartesi günüden beri antrenmanların tamamında yer aldım. Bunun için İsmail Kartal’a teşekkür ediyorum. Beni korudu ve riske etmek istemedi. Bu nedenle Fenerbahçe ile ilk maçıma henüz çıkamadım” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer için Dominik Livakovic devrede Kampta ikna edecek

PASALIC’İ LIVAKOVIC İKNA EDECEK!

Fenerbahçe, 6 numara transferinde dikkatini iki Hırvat oyuncuya, Josip Misic ve Mario Pasalic’e çevirmişti. Dinamo Zagreb, Misic’i satmayacağını kesin bir dille iletince rota Pasalic’e çevrildi. Atalanta’da bu sezon 11’deki yerini kaybeden ve kulübeye mahkum olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için çalışmalar devam ediyor. Pasalic, bu transfer döneminin ilk haftalarında Fenerbahçe’den gelen bir teklifi geri çevirmişti. Ancak o dönemde, Atalanta’daki formasını kaybedeceğini bilmiyordu. Ayrıca Sarı-Lacivertliler’in bu kez önemli bir kozu daha var: Dominik Livakovic...

FENERBAHÇE’Yİ ANLATTI

Yıldız kaleci, şu anda Pasalic ile birlikte Hırvatistan Milli Takımı’nın kampında bulunuyor. Livakovic’in, vatandaşını ikna etmek için kolları sıvadığı öğrenildi. 28 yaşındaki file bekçisinin, Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir kulüp olduğu ve iddialı bir projeye başladığını anlatıp, İstanbul’un güzelliklerinden bahsederek Pasalic’i Sarı-Lacivertliler’e katılmaya davet ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede transfer için Dominik Livakovic devrede Kampta ikna edecek

CAZİP SÖZLEŞME

Başarılı orta saha oyuncusunun kiralık olarak gelmeye yeşil ışık yakabileceği kaydedildi. Mario Pasalic, Atalanta’da sezonu yedek kulübesinde geçirmektense bu sezon Fenerbahçe’de oynayıp, mutlu olması halinde bonservisiyle birlikte transfer olabilir. Yönetim de Hırvat yıldıza cazip bir sözleşme teklif etmeyi planlıyor.

Fenerbahçede transfer için Dominik Livakovic devrede Kampta ikna edecek

YORUM YAZ