MENÜ

Fenerbahçe'de Tahir Karapınar gitti! İşte yerine gelen isim...

Fenerbahçe'de Futbol Akademisi'nde Genel Koordinatör olarak görev alan Tahir Karapınar'ın görevi değiştirildi. Sarı Lacivertli ekipten konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Ayrıca külpten yapılan açıklamada Karapınar'ın yerine gelen isim de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'de Tahir Karapınar gitti! İşte yerine gelen isim...

Fenerbahçe Futbol Akademisi'nde Genel Koordinatör olarak görev alan Tahir Karapınar, yeni dönemde görevine Bireysel Gelişim ve Futbolcu İzleme Danışmanı olarak devam edecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Yetiştirici kimliği ile birlikte saygılı, ahlaklı, Fenerbahçe’mizin ve ülkemizin değerlerine bağlı nesillerin gelişimi konusunda Türk futboluna hizmet eden Fenerbahçe Futbol Akademimizde Genel Koordinatör olarak görev alan futbol adamı Tahir Karapınar, yeni dönemde görevine Kulübümüzün Bireysel Gelişim ve Futbolcu İzleme Danışmanı olarak devam edecektir.

2020-2021 sezonundan itibaren Fenerbahçe Futbol Akademisinin koordinatörlüğü görevini yürüten, Fenerbahçe’mizin geleceği olan Futbol Akademimize hizmet eden, çok sayıda yeteneği Kulübümüze kazandıran Tahir Karapınar’ın görev aldığı dönem içinde akademi ekiplerimizden;

Fenerbahçede Tahir Karapınar gitti İşte yerine gelen isim...

U19 Takımımız 2020-2021 sezonunu Türkiye üçüncülüğü ile tamamlarken,

U15 Takımımız 2021-2022 sezonunu Türkiye Şampiyonluğu ile noktaladı.

Haberin Devamı

2022-23 sezonuna gelindiğindeyse U14 Takımımız Türkiye Şampiyonu, U17 Takımımız ise Türkiye ikincisi oldu.

Karapınar, 3 yıllık görev süresince Futbol Akademimizde sadece Fenerbahçemize değil Türk futboluna birçok yetenek kazandırdı.

Fenerbahçe’nin gençlik hareketine yapmış olduğu sayısız katkı, hizmet ve çalışmalardan ötürü Tahir Karapınar’a teşekkür eder, Kulübümüz bünyesindeki yeni görevinde başarılar dileriz.

TRANSFERDE FLAŞ GELİŞME

YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Tahir Karapınar'ın yerine Altyapı Koordinatörlüğü'ne Sedat Karabük'ün getirildiğini duyurdu. 

Sarı Lacivertliler resmi internet sitesinden yapılan açıklamada," Kulübümüz, Futbol Akademimizde Tahir Karapınar’dan boşalan altyapı koordinatörlüğü görevi için Sedat Karabük ile 3 yıllık anlaşma imzalamıştır. Türk futbolunda çeşitli kulüplerde hem antrenör hem de altyapı futbol direktörlüğü görevlerinde bulunan Sedat Karabük, antrenörlük ve futbol direktörlüğü kariyeri boyunca birçok genç yeteneği Türk futboluna kazandırmayı başarmıştır. Sedat Karabük’e kulübümüze hoş geldin diyor, Futbol Akademimizin çatısı altında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçede Tahir Karapınar gitti İşte yerine gelen isim...

SEDAT KARABÜK KİMDİR?

UEFA Pro ve Tutor lisansına Sedat Karabük, 1956 Samsun doğumludur.

Haberin Devamı

Profesyonel futbola 1978 yılında oyuncu olarak Ankara Demirspor’da başlayan Karabük, 1990 yılından itibaren de antrenör olarak futbol yaşamına devam etti.

Sedat Karabük, antrenör olarak çeşitli takımlarda görev yaptı.

Aktif antrenörlük kariyerinin yanı sıra Antalyaspor ve Bodrumspor’da futbol direktörü olarak görev yapan Sedat Karabük, Türk futboluna birçok genç oyuncuyu kazandırmasıyla biliniyor.

Hacettepe Üniversitesinde futbol uzmanlığı derslerinde eğitmenlik yapan Karabük, ayrıca genç futbolcu gelişimine yönelik 14 yaş ve altı futbol eğitimi ve Antalyaspor futbol akademisi gelecek programları hakkında 2 kitap yazmıştır.

Fenerbahçede Tahir Karapınar gitti İşte yerine gelen isim...

YORUM YAZ