MENÜ

Son dakika transfer haberi! Galatasaraylı Berkan Kutlu'ya iki teklif birden!

Galatasaray'da gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncularda büyük merak konusu. Geçen sezon kritik maçlarda görev alan orta saha oyuncusu Berkan Kutlu için Sarı-Kırmızılı takıma iki teklif birden geldi. Galatasaray yönetiminin tekliflere nasıl dönüş yapacağı merak konusu...

Son dakika transfer haberi! Galatasaraylı Berkan Kutlu'ya iki teklif birden!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Angelino ve Halil Dervişoğlu transferlerini resmen açıklayan Sarı-Kırmızılı takımda ayrılacak oyuncuların durumu da büyük merak konusu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transferde bu sezon ilk bombası Angelino olmuştu. Sarı-Kırmızılı takımın sol bek transfer listesinde ilk sırada yer alan İspanyol oyuncu 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 6 milyon Euro satın alma opsiyonu karşılığında Galatasaray'ın yolunu tutmuştu...

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da bu iki transferin ardından gözler diğer isimlere çevrilmiş durumda. Okan Buruk'un hazırladığı liste doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur diğer transferler için de girişimlerini sürdürüyor.

Angelino'nun ardından Galatasaray bu kez Icardi'nin yanına Halil Dervişoğlu'nu transfer etti. Beşiktaş'ın elinden son anda milli futbolcuyu alan Galatasaray büyük bir transfer sürprizine imza attı. Sarı-Kırmızılı takım bu transfer için İngiliz ekibi Brendford'a 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. 4 yıllık sözleşme imzalanan Halil ise Galatasaray'dan senelik 20 milyon TL kazanacak.

Haberin Devamı

İngiliz kulübü ile sözleşmesi sona eren Lucas Moura menajerler aracılığı ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a önerildi. 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla bazı Arap kulüplerinin de ilgilendiği belirtiliyor.

Lucas Moura Türk kulüplerinden senelik 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme + 5 milyon Euro imza parası talep ediyor. Bu rakamlar sonrası hiçbir Türk kulübünün oyuncuyla resmi temasa henüz geçmediği de gelen haberler arasında.

BERKAN KUTLU İÇİN SÜRPRİZ TEKLİF!

Galatasaray'da Nelsson ve Sacha Boey'un takımdan ayrılacağı konuşulurken Berkan Kutlu'ya iki teklif birden geldiği öğrenildi. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Berkan Kutlu için Galatasaray'a iki resmi teklif geldi. Fransız ekibi Nantes 5.5 milyon Euro teklif yaparken, Serie A'dan Genoa 5 milyon Euro'luk teklifini kulübe iletti. İki kulüp de Berkan Kutlu transferinde oldukça ısrarcı davranıyor.

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ