MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Mustafa Alper Avcı sürprizi

Son dakika haberi... Fenerbahçe Yönetimi, gelecek sezon altyapıyı kulübün merkezine oturtmaya kararlı. Başkan Ali Koç'un ilk yılında da altyapı organizasyonu için çeşitli hamleler yapılmış ancak istenilen sonuç elde edilememişti. Altyapı ile A takım arasında köprü vazifesi görecek bir antrenör arayışına giren Fenerbahçe, Yalçın Koşukavak ve Hüseyin Eroğlu'nun ardından Mustafa Alper Avcı'yı gündemine aldı.

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Mustafa Alper Avcı sürprizi

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon altyapıyı kulübün merkezine oturtmaya kararlı. Öyle ki yeni sezonda sportif direktör olarak takım elbiseyi giyecek olan Emre Belözoğlu da ilk toplantısını altyapı ekibiyle gerçekleştirmiş ve açıkçası "A takıma oyuncu veremezseniz, yola başka isimlerle devam ederiz" uyarısında bulunmuştu. Başkan Ali Koç'un ilk yılında da altyapı organizasyonu için çeşitli hamleler yapılmış ancak istenilen sonuç elde edilememişti.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertlilerde altyapı için bir çok isim gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de uzun yıllar Fenerbahçe altyapısında çalışan Mustafa Alper Avcı... Ajansspor'da yer alan habere göre bu sezon Hekimoğlu Trabzonspor'u çalıştıran ve pro lisansı da olan Avcı, Fenerbahçe altyapısı için düşünülen isimlerin başında geliyor.

Fenerbahçe Yönetimi, daha önce aynı pozisyon için Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ı da gündemine almıştı. Sezon ortası gelmeye sıcak bakmayan Koşukavak ile görüşmelerin sezon sonuna bırakıldığı açıklanmıştı.

YORUM YAZ