MENÜ

Mustafa Alper Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Süper Lig’de gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayan Fenerbahçe, teknik ekip konusunda sürpriz bir ismi gündemine aldı. Altyapı ile A takım arasında köprü vazifesi görecek bir antrenör arayışına giren Fenerbahçe, Yalçın Koşukavak ve Hüseyin Eroğlu'nun ardından Mustafa Alper Avcı'yı gündemine aldı. Bu son dakika gelişmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar google aramalarına başladı: Mustafa Alper Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde.

Mustafa Alper Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Altyapı ile A takım arasında gerçek anlamda koordineli bir çalışma yürütülemediği için yıldız adaylarının önünün kapalı olduğu konuşulan Fenerbahçe’de bu soruna çözüm bulmak amacıyla yeni bir departman kurulacağı da belirtildi. Bu oluşumun başına ise Hüseyin Eroğlu ve Yalçın Koşukavak gibi gençlerle çalışmayı bilen ve onların dilinden anlayan bir teknik adamı getirmek isteyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim daha girdi.

Haberin Devamı

Samandıra ile Dereağzı arasında köprü görevi üstlenerek, genç yeteneklerin A takıma monte edilmesini sağlamak isteyen Sarı Lacivertli ekipte yönetim, 2005-2009 yılları arasında Fenerbahçe'de genç takım antrenörlüğü yapan Mustafa Alper Avcı'yı gündemine aldı. Peki, Mustafa Alper Avcı kimdir?

Mustafa Alper Avcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

18 Ağustos 1981 yılında İzmir'de doğumlu olan Avcı, 2005-2009 yılları arasında Fenerbahçe'de genç takım antrenörlüğü yaptı. Avcı, Altay, Konyaspor, Kahramanmaraş ve Yeni Malatyaspor kulüplerinde antrenör olarak çalıştı.

2013 yılında ilk teknik direktörlüğünü deneyimini Bandırmaspor'da yaşadı. Marmara ekibinin ardından Medipol Başakşehir ve Şanlıurfaspor'un U21 takımlarında görev aldı. Avcı, Balıkesirspor, Akhisar Belediye, 1922 Konyaspor ve Altay'da da antrenörlük yaptı. Hekimoğlu Trabzon Kulübü'nün teknik direktörü olarak çalışan Mustafa Alper Avcı'nın, sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 2018 Haziran ayında Ali Koç başkanlığa seçildikten sonra Sportif direktörlüğe Damien Comolli, altyapı koordinatörlüğüne de Hollandalı futbol adamı David Badia getirilmişti. Badia, 1 sene Fenerbahçe'de görev aldıktan sonra kulüpten ayrıldı. Hollandalı futbol adamından sonra altyapıdaki görevi Serdar Dayat yürütüyor.

YORUM YAZ