MENÜ

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber...

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu şoku yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda Twente'ye karşı oynanan ilk maçın ardından ağrı şikayetleri yaşayan Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığına ilişkin resmi bir açıklama paylaştı.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber...

Fenerbahçe'ye yıldızı Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber geldi. Sarı-Lacivertliler'in UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası ağrı şikayetleri yaşayan Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığına ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

SAKATLIĞI BELLİ OLDU

Ferdi Kadıoğlu, 5-1 sona eren Twente mücadelesine ilk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalmışken bir de asist yapmayı başarmıştı. Fenerbahçe, o mücadele sonrası ağrıları bulunan Ferdi Kadıoğlu'nun sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçede sakatlık şoku Ferdi Kadıoğlundan kötü haber...

Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

UEFA Konferans Ligi Play off turunda Twente ile oynanan maç sonrası ağrı şikayetleri bulunan Ferdi Kadıoğlu’nun Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Görüntüleme sonucunda sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edilen başarılı oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Ferdi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede takıma yeniden dönmesini bekliyoruz.

İKİ MAÇI KAÇIRACAK

Ferdi Kadıoğlu'nun yaşadığı bu sakatlık nedeniyle Twente ile oynanacak rövanş mücadelesi ve Ankaragücü maçlarında oynayamayacağı öğrenildi. Milli Takımımızın kadrosunda da yer alma şansı kalmayan Ferdi'nin milli ara sonrası sahalara dönmesi bekleniyor. 

 

Fenerbahçede sakatlık şoku Ferdi Kadıoğlundan kötü haber...

YORUM YAZ