MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık için gün verildi! Yıldız futbolcu İtalya yolunda

Kadroya dahil edilen yıldız futbolcular ile dikkat çeken Fenerbahçe, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan kadroda düşünülmeyen futbolcular ile yolları ayırmaya başlayan sarı-lacivertli ekip, şimdi de tecrübeli futbolcu ile vedaya hazırlanıyor. İtalya temsilcisi ile görüşmelere devam eden söz konusu futbolcunun takımdan ayrılacağı gün belli oldu.

Fenerbahçe'de ayrılık için gün verildi! Yıldız futbolcu İtalya yolunda

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyon olarak 9 yıllık hasrete son vermek istiyor. Yıldız isimleri kadrosuna katan ve transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, diğer yandan da takım içi planlamalarını sürdürüyor. Kadroya katılan yıldız futbolcular ile şans bulması zorlaşan tecrübeli oyuncu ile yollar ayrılıyor. İtalya temsilcisi ile görüşme içinde olan futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılacağı gün belli oldu.

Haberin Devamı

YILDIZ İSİMLER KADROYA KATILDI

Fenerbahçe'de kurmaylar İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda orta saha kurgusuna 3 takviyede birden bulundu. Sarı-lacivertliler, Polonyalı orta saha Sebastian Szymanski'yi kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, 24 yaşındaki oyuncu için 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. 20 yaşındaki oyuncunun transferi için Marsilya'ya 1 milyon 400 bin euro ödendiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, on numara pozisyonunu Dusan Tadic'le güçlendirdi. Süper Lig devi, 34 yaşındaki on numarayla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçede ayrılık için gün verildi Yıldız futbolcu İtalya yolunda

Sarı-lacivertliler, stoper tandemine şu ana kadar 2 takviye yaptı. Fenerbahçe'nin ilk hamlesi Alexander Djiku oldu. 28 yaşındaki stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Süper Lig devinin ikinci hamlesi Rodrigo Becao oldu. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki stoperle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rodrigo Becao'nun transferi için 8 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler santrfor pozisyonuna Umut Nayir ile Edin Dzeko'yu dahil etti. Sol kanat rotasyonuna Ryan Kent'i ekleyen Fenerbahçe, milli sağ bek Mert Müldür'ü de kadrosuna kattı.

Transferde frene basmayan Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder'i transfer etti. Kanarya, Galatasaray'ın da ilgilendiği yıldız futbolcu Fred'i de kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, El Mokawloon'dan genç stoper Omar Fayed'i renklerine bağladı.

LIVAKOVIC SÖZÜNÜ TUTTU

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini resmen açıkladı. Hırvat kaleci, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçede ayrılık için gün verildi Yıldız futbolcu İtalya yolunda

AYRILIKLAR YAŞANDI

Sarı-lacivertlilerde genç oyuncular Tiago Çukur ve Ertuğrul Çetin'in yanı sıra Joao Pedro kiralık olarak takımdan ayrıldı. Mbwana Samatta'nın sözleşmesi feshedildi.

Enner Valencia, Internacional'e bedelsiz transfer oldu. Kanarya'da Diego Rossi, 5 milyon 150 bin euro karşılığında Columbus Crew'in yolunu tuttu. Mergim Berisha, 4 milyon euro bedelle Augsburg ile anlaşmaya vardı. Braga, Bruma'nın bonservisini 6 milyon 500 bin euro karşılığında aldı. Arda Güler, 20 milyon euroluk bedelle Real Madrid'le anlaşmaya vardı. Attila Szalai ise 12 milyon 300 bin euro karşılığında Hoffenheim'a imza attı. Gustavo Henrique, İspanya ekibi Real Valladolid'e 1 milyon 200 bin euroya transfer oldu. Willian Arao, 2 milyon 500 bin euroya Panathinaikos'un yolunu tuttu.

Haberin Devamı

CRESPO'NUN AYRILACAĞI GÜNÜ DUYURDULAR

Fenerbahçe'de ayrılıklar devam ediyor. Takıma katılan yıldız futbolcular ile kadroda forma şansı bulmakta zorlanan Miguel Crespo da ayrılık için hazırlanıyor. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre İtalyan temsilcisi Genoa, Portekizli futbolcuyu listesine aldığı ve görüşmelerine devam ettiği aktarıldı.

Haberin detayında Genoa, 26 yaşındaki futbolcunun transferini hafta başında tamamlamasının beklendiği ifade edildi.

Fenerbahçede ayrılık için gün verildi Yıldız futbolcu İtalya yolunda

FENERBAHÇE KARNESİ

Sarı-lacivertli forma ile 65 resmi müsabakaya çıkan Portekizli futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Kariyerine Portekiz takımlarından Barroselas U19 ile başlayan Miguel Crespo, sırasıyla Feirense U19, Neves FC, Merelinense, Braga B, Estoril Praia ve son olarak Fenerbahçe'de forma şansı buldu.

1,86 boyundaki Crespo, sarı-lacivertli takıma 2021 yılında katılmıştı. Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu, merkez orta saha, on numara ve önlibero mevkilerinde forma giymekte.

Fenerbahçede ayrılık için gün verildi Yıldız futbolcu İtalya yolunda

YORUM YAZ