MENÜ

Fenerbahçe'de Olympiakos maçı öncesi keyifler yerinde! Çifte müjde...

11 Nisan Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de futbolcular, Süper Kupa tartışmalarının dışında tutuldu. Sakatlığı bulunan oyunculardan müjdeli haberin geldiği Samandıra'da moraller tavan yapmış durumda.

Fenerbahçe'de Olympiakos maçı öncesi keyifler yerinde! Çifte müjde...

Tüm Türkiye son günlerde Süper Kupa’da neler yaşanacağına kilitlenmişti. Fenerbahçe Yönetimi, Şanlıurfa’ya U19 oyuncularını götürerek, kritik Olympiakos maçı öncesinde A takımı bu gündemin dışında tuttu ve ekstra yorulmalarının önüne geçti.

Haberin Devamı

SAMANDIRA'DA KEYİFLİ ORTAM

Sarı-Lacivertliler, bu süreçte Samandıra’da perşembe günkü zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını son derece keyifli bir ortamda sürdürdü. Takımda moraller tavan yapmış durumda. İsmail Kartal’ı en çok memnun eden gelişme ise sakatların bir bir takıma dönmeleri oldu.

Fenerbahçede Olympiakos maçı öncesi keyifler yerinde Çifte müjde...

ÇİFTE MÜJDE

Cengiz Ünder, önceki günkü antrenmanla birlikte arkadaşlarına katılmıştı. Dün de iki müjde birden geldi. Fred ve İsmail Yüksek, takımla çalışmalara başladı. Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş ile Michy Batshuayi geçen hafta sakatlıklarını atlatmıştı.

Fenerbahçede Olympiakos maçı öncesi keyifler yerinde Çifte müjde...

Sarı-Lacivertliler’de zorlu Olympiakos mücadelesi öncesi tek eksik olarak Joshua King kaldı. Tecrübeli oyuncunun cuma günü çalışmalara başlaması bekleniyor.

YORUM YAZ