MENÜ

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi seriye taktı

Fenerbahçe'nin Belçikalı forveti Michy Batshuayi, Sivasspor maçında attığı bir gol ve yaptığı bir asistle final biletini getiren isimlerin başında geldi.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi seriye taktı

Michy Batshuayi, Avrupa Ligi'ndeki Sevilla maçında sakatlık yaşadı. Golcü oyuncu bu nedenle yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kaldı. Belçikalı forvet, ligde Giresun mücadelesinde 11'e golle dönüş yaptı.

Haberin Devamı

29 yaşındaki futbolcu ardından Trabzonspor karşısında da ağları sarstı. Batshuayi, dün de ileri uçta Valencia ile birlikte görev yaptı. Yıldız oyuncu ilk yarıda savunmanın arkasına sarkıp girdiği pozisyonda vuruşunu yaptı, kaleci Ali Şaşal son anda direk dibinden topu kurtardı. Michy Batshuayi, ikinci yarıya da etkili başladı.

Fenerbahçede Michy Batshuayi seriye taktı

Szalai'nin uzun pasında ceza sahasına girip şutunu çekti, Ali Şaşal'dan seken top üst direkten döndü. Pozisyonun devamında gol geldi. Batshuayi, 58. dakikada şanssızlığını kırdı. Valencia'nın ortasına arka direkte düzgün bir vuruş yaparak kupa yarı final rövanşını da boş geçmedi. Etkili bir futbol sergileyen Belçikalı, 85. dakikada ise King'e çok güzel bir asist yaparak gecenin yıldızı oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Michy Batshuayi seriye taktı

YORUM YAZ