MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten Manchester United açıklaması!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile (Union SG) karşı karşıya geliyor. Sarı-LAcivertli temsilcimiz, sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılmasına rağmen deplasmanda 3-0 kazanmasının avantajıyla Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı. Maçın ardından konuşan İsmail Yüksek, maçı değerlendirirken hafta içinde çıkan Manchester United haberleriyle ilgili de konuştu.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten Manchester United açıklaması!

Fenerbahçe, Konferans Ligi mücadelesinde sahasında Union SG'ye 1-0 kaybetmesine rağmen çeyrek finalin yolunu tuttu. Temsilcimizde, maçın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Yüksek, hafta içerisinde çıkan Manchester United haberlerine dair açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in açıklamaları şu şekilde:

İstediğimiz oyunu sahada sergileyemedik ama turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Rakibimiz iyi mücadele etti. Tur geçtiğimiz için mutluyum. Aslında biz profesyonel futbolcuyuz, maç maç bakmalıyız. Pazar günkü maça daha konsantre olmuş olabiliriz. Ama biz hem ligde hem Avrupa'da gitmek istiyoruz. Önemli bir maç Trabzonspor deplasmanı, o maçı düşünmeliyiz. Maç maç bakmamız gerekiyor.

Yüksek; Manchester United haberleriyle ilgili, "Kendi yaşadığım, doğduğum bölgede beni söyleyişe çağırdılar. Genç bir kardeşimizden bir soru geldi. Hayalimdeki takımı sordular. Ben de 'Zaten hayalimdeki takımda şu anda forma giyiyorum.' dedim. Sonrasında 'İleride Premier League'de forma giyme şansı bulsan hangi takımı seçerdin?' diye soruldu. Küçükken, lige ambargo koyduğu zamanlar Manchester United'ı izlediğimi söylemiştim. Yanlış yansıtıldı bu. Bu konuya da değinmek istedim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe - Union SG maçı (VİDEO)

Fenerbahçede İsmail Yüksekten Manchester United açıklaması

YORUM YAZ