MENÜ

(ÖZET) Kanarya'ya ilk maç yetti! Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maç sonucu: 0-1

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Belçika ekibi Saint Gilloise'e 1-0 yenilmesine rağmen ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin ardından çeyrek finale yükseldi.

(ÖZET) Kanarya'ya ilk maç yetti! Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maç sonucu: 0-1

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Fenerbahçe, Union SG'ye 1-0 yenilmesine rağmen çeyrek finale çıktı. Kanarya'ya tur için ilk maçtaki 3-0'lık galibiyet yetti. 

Haberin Devamı
Maç bitti!

Fenerbahçe, Union SG'ye 1-0 yenilmesine rağmen ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin ardından Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. 

Szymanski vurdu, kalecide kaldı!

Fenerbahçe'de Szymanski'nin kafası kalecide kaldı.

Djiku son anda!

Fenerbahçe'de Djiku, kaleye doğru giden topu çizgiden çıkardı.


MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
Union SG golü attı!

Belçika ekibi, ikinci yarıya çok hızlı başladı ve etkili ataklarla gol arayışını sürdürdü. Rasmussen'in golüyle, Sarı-Lacivertli temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçti.

Oosterwolde'den geçit yok!

Oosterwolde'den Nilsson'a müthiş bir müdahale geldi. Ceza sahası içinde rakibine geçit vermedi.

Tehlikeli orta, Djiku karşıladı!

Union SG etkili geldi. Sağ kanattan yapılan ortayı Djiku kornere gönderdi. 

Haberin Devamı
İkinci yarı başladı!

Müsabakanın ikinci yarısında ilk düdük çaldı. 


MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN!

İlk yarı bitti!

Fenerbahçe ile Union SG arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

Union SG çok tehlikeli geldi!

Union SG'de Eckert'in şutunda İrfan Can Eğribayat başarılı.

Haberin Devamı
İrfan ortaladı, Szymanski vurdu!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Hurşut Meriç çalımını attı ve ceza sahasına doğru ortasını yaptı. Szymanski kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

Osayi-Samuel attı, gol iptal!

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel, çok hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalıp vuruşunu yaptı ve top ağlara gönderdi. Ancak gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Fred vurdu, top dışarda!

Ferdi'nin kaptığı topla buluşan Fred, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı. Top, kalenin üstünden auta gitti.

Haberin Devamı
Batshuayi şansını denedi!

Fenerbahçe'de Batshuayi şutunu çekti, top Union SG kalecisi Lindner'de kaldı.

Szymanski - İrfan Can iş birliği!

Fenerbahçe, sağ kanattan İrfan Can Kahveci ve Szymanski iş birliğiyle geldi. Savunma, topu kornere gönderdi.

Maç başladı!

Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı! 


MAÇIN CANLI TAKİBİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
İlk 11'ler belli oldu!

Fenerbahçe: İrfan Can, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Kent, Batshuayi

Union Saint-Gilloise: Lindner, Terho, Castro-Montes, Vanhoutte, Machida, Lapoussin, Amani, Rasmussen, Sadiki, Nilsson, Eckert.

FENERBAHÇE ÇUBUKLU FORMA İLE SAHADA OLACAK
Fenerbahçe - Union Saint Gilloise saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Belçika’da kazandığı 3-0’ın rövanşında İstanbul’da Union Saint Gilloise takımını ağırlayacak. Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı 14 Mart Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak. Fenerbahçe’nin Belçika temsilcisini konuk edeceği karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr'de.

ÜLKER STADYUMU KRİTİK MAÇA HAZIR
FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

 

Son 16 turu maçları devam ederken Fenerbahçe'nin de çeyrek finalde karşılaşabileceği takımlar şimdiden büyük merak konusu oldu. Fiorentina, Maccabi Haifa, PAOK, Dinamo Zagreb, Plzen, Servette, Aston Villa, Ajax, Brugge, Molde, Lille, Sturm Graz, Maccabi Tel Aviv ve Olympiakos'tan bir üst tura çıkanlar arasından biri temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi olacak.

UNİON SAİNT-GİLLOİSE'DAN FENERBAHÇE MAÇI PAYLAŞIMI
FENERBAHÇE'NİN SON 16 TURU YOLU 

Fenerbahçe bu sezon UEFA Konferans Ligi grup aşamasında 6 karşılaşmaya çıktı. Oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Fenerbahçe, Ludogorets, Nordsjaelland ve Sparak Trna gibi takımların olduğu grubunu lider tamamladı. Son 16 turu aşamasıyla beraber toplam 7 mücadele oynayan Fenerbahçe rakip fileleri 16 kez sarsarken kalesinde gördüğü 11 gole engel olamadı.

MAÇIN HAKEMİ DABANOVİC 

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı son 16 turu rövanş maçını Nikola Dabanovic yönetecek.

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

 

UEFA Konferans Ligi son 16 turu maçlarının tamamlanması ardından çeyrek finale kalan takımlar belli olacak ve ardından kura beklenecek. Çeyrek final maçları da çift maç usulüne göre oynanacak. UEFA Konferans Ligi kura çekimi 15 Mart cuma günü gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE'YE DEV GELİR

 

3-0'lık skor avantajıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'u elemesi halinde kasasına girecek olan gelir de belli oldu. Sarı-lacivertli kulüp, 2. ön elemeden dahil olduğu organizasyonda bugüne kadar 13 maça çıkarken 11'inden galibiyetle ayrıldı. Bu performansın Fenerbahçe'nin ekonomik getirisine bakıldığında ise sarı-lacivertli kulüp, UEFA Konferans Ligi'nde şu ana kadar toplam 7 milyon 601 bin Euro gelir elde etti.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

 

İlk maçı 3-0'lık skorla kazanan Fenerbahçe'nin nasıl tur atlayacağı da merak konusu oldu. Fenerbahçe’ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek.

 

FENERBAHÇE'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
YORUM YAZ