MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan zor tercih! İşte Hatayspor maçı planı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın ilk 11 tercihinde en çok stoper ve orta saha merak ediliyor. İşte teknik patronun Hatayspor maçı planı...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan zor tercih! İşte Hatayspor maçı planı

Fenerbahçe’de Hatayspor maçı öncesinde İrfan Can Kahveci ve Joshua King sakat, Alexander Djiku ise sarı kart cezalısı. İsmail Kartal’ın bu akşamki karşılaşma öncesinde ilk 11’de özellikle orta sahanın merkezi ve stoperdeki tercihi merak ediliyor. Stoperde Çağlar Söyüncü’nün yeri garanti. Becao uzun süredir oynamadığı için 11’de başlaması zor. Serdar Aziz de rekabette geride.

Haberin Devamı

İsmail Kartal’ın iki oyuncu arasında tercih yapması bekleniyor. Bonucci, Ankaragücü karşısında kötü oynadı. Ancak İtalyan savunmacı, geriden oyun kurma anlamında takımı fazlasıyla rahatlatabilir. Öte yandan Oosterwolde tercihi, rakibin hızlı hücumcularına karşı daha iyi bir önlem olur. Orta sahadaki kilit nokta Fred. 21 Ocak’taki Samsunspor maçında sakatlanan Sambacı, son idmanların tamamında takımla çalıştı.

F.BAHÇE VE MİLLİ TAKIM

Hücumda sürpriz olabilir

Eğer sağlık ekibi onay verirse, forma rekabetinde tecrübeli oyuncunun önüne geçebilecek bir isim yok. Ancak Fred’in kulübede başlayıp sonrada oyuna girmesi yönünde karar verilirse, Mert Hakan Yandaş’ın 11’de başlama ihtimali yüksek. İsmail Kartal’ın artık Krunic ısrarından vazgeçmesi bekleniyor. Başarılı çalıştırıcının sürpriz hamlesi ise formsuz Cengiz Ünder’i yedeğe çekip, Mert Hakan’ı hücum hattında görevlendirmesi olur.

Haberin Devamı

Fenerbahçede İsmail Kartaldan zor tercih İşte Hatayspor maçı planı

VOLKAN DEMİREL 5. KEZ RAKİP

Kariyerinin 17 senesini Fenerbahçe’de geçiren Volkan Demirel, 525 resmi maçta Sarı-Lacivertliler’in kalesini korumuştu. Hatayspor’u çalıştıran 42 yaşındaki teknik adam, bu akşam efsanesi olduğu kulübe karşı 5. kez rakip olacak. Demirel, teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe’ye karşı daha önce 4 kez mücadele verdi. Genç çalıştırıcının takımları 2 maçta Kanarya ile berabere kalırken, 2 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Volkan Demirel bu akşam Fenerbahçe karşısında ilk zaferini almaya çalışacak.

HATAY İÇ SAHADA DAHA İYİ

Akdeniz ekibi, bu sezon ligde kalma savaşı veriyor. Ateş hattına çok yakın olan Hatayspor için Fenerbahçe’den alınacak her puan çok değerli. Volkan Demirel’in öğrenciler ligde iç sahada 13 maçta 19 puan topladı, Galatasaray’ı yenebilen tek takım oldu. Hatayspor ayrıca sahasında son 5 maçı kaybetmedi, 1 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Akdeniz temsilcisi deplasmanda ise 13 mücadeleden 14 puan çıkartabildi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan zor tercih İşte Hatayspor maçı planı

YORUM YAZ