MENÜ

Fenerbahçe'de İsmail Kartal konuştu! 'Haksızlığa uğradık'

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Maribo'u İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Tadic'in golleriyle 3-0 yenerek Play-Off turunda Hollanda ekibi Twente'nin rakibi oldu. 3 golle alınan 3 puanın ardından konuşan İsmail Kartal, maça yönelik açıklamalar yaparken müsabaka içerisindeki olaylar hakkında da konuştu.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal konuştu! 'Haksızlığa uğradık'

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Maribo'u İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Tadic'in golleriyle 3-0 yenerek Play-Off turunda Hollanda ekibi Twente'nin rakibi oldu. 3 golle alınan 3 puanın ardından konuşan İsmail Kartal, maça yönelik açıklamalar yaparken müsabaka içerisindeki olaylara da değindi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"İstanbul'daki ilk maçta rakibi tanıdık ve burada da doğru analizler yaptık. Oyuncularım verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdiler. Güzel bir oyun ve güzel skorla buradan ayrılıyoruz.

"Jayden, Luan, Djiku iyi oynadı. Tadic'in kalitesi tartışılmaz. Szymanski de müthiş, üstüne koyuyor. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Her oyuncumuzun sahada neler vereceğini biliyoruz.

"Üç günde bir maç oynamak kolay değil. Geçen sezon çok geç bitti, geç dönenler var, hala aramıza katılanlar var. Hepsini ayrı ayrı planlayarak hem lig hem Avrupa'ya hazırlanmak önemliydi. Taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Haberin Devamı

Miha Zajc, uzun zamandır bu takımda oynuyor. Çok dürüst, çok çalışkan, çok üst düzey bir profesyonel. Kendi ülkesinde ona kaptanlığı vererek kendi insanları tarafından onore etmek istedim. Fazlasıyla hak eden bir oyuncu. Performansı gayet iyiydi. Sezon başı kampına katılamadı ama her geçen gün üstüne koyarak daha iyi olacaktır. Çok dürüst ve çok karakterli biri. Hak ettiği için kaptanlığı Miha'ya verdim.

"Bizim taraftarın pankartı alındı, olaylar çıktı. Gerginleşen ortamda taraftarımızı stadyum dışına çıkartılması doğru değil. Haksızlığa uğrayanlar bizim taraftarımız. Yöneticilerimiz gerekli açıklamayı yapacaktır. Taraftarımızın dışarı çıkmasını doğru bulmadım."

Fenerbahçede İsmail Kartal konuştu Haksızlığa uğradık

YORUM YAZ