MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe'den gol şov! Maribor-Fenerbahçe: 0-3

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde ilk maçta 3-1 yendiği Maribor ile rövanşa çıktı. Temsilcimize tek farklı mağlubiyet dahi tur için yetiyordu. Ancak İsmail Kartal yönetimindeki Sarı-Lacivertliler’in hedefi, Sloven rakibini bir kez daha yenip, ülke puanını artırarak adını Play-Off’a yazdırmaktı. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 öner geçerken ardından Szymanski'nin harika ve Tadic'in golüyle Maribor'u deplasmanda 3-0 yenerek adını UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off'a yazdırdı, Fenerbahçe, Play-Off turunda Hollanda'nın Twente ekibiyle eşleşti. İşte bu maça dair tüm detaylar....

(ÖZET) Fenerbahçe'den gol şov! Maribor-Fenerbahçe: 0-3

Fenerbahçe, Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Maribor’u Kadıköy’deki karşılaşmada Becao, İrfan Can ve Tadic’in golleriyle 3-1 mağlup etmişti. İki takım bu akşam Slovenya’da rövanş için karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, rakip Maribor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Hollanda ekibi Twente'nin rakibi oldu.

Haberin Devamı

MAÇ DURDU

Fenerbahçe'nin 65. dakikada kazandığı bir serbest atışı sırasında hakem oyunu durdurdu ve o sırada Sarı-Lacivertli ekibin taraftarlarıyla ev sahibi takım Maribor taraftarları arasında kavga çıktı. Olaylar nedeniyle mücadele 25 dakikaya yakın durdu. Oyunculardan Tadic ve Zajc taraftarları sakinleştirmek için tribünlere gitti, ancak iki taraftar arasındaki olaylar bir anda büyüdü. Yaşanan gerilimin ardından polisin de olaya müdahale etmesiyle sinirler yatıştı. 

İki takımın taraftarları arasında çıkan kavga tam sakinleşecekken yeniden alevleniyor ve polisin müdahalesine rağmen gerilim dolu anlar yaşanmaya devam ediyor.

ANONS YAPILDI!

Olaylar bir anlığına sakinleşmişken UEFA yetkilileri arasında görüşmeler yapıldı, fakat olayların yatışması yarım saati buldu.

Haberin Devamı

Yaşanan pankart mücadelesi sonrasında iki takım taraftarı arasında kavga çıktığı aktarılırken Fenerbahçe taraftarının tribünleri boşaltması için anons yapıldı. Bir grup Fenerbahçe taraftarının biber gazına maruz kaldığı vurgulanırken gerilim dolu anların ardından maç, yarım saatlik aranın ardından yeniden başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR 

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

3' Rakip Maribo tempolu başlayarak erken bir gol bulma peşinde, ancak Fenerbahçe boş alan vermiyor. 

7' Tadic'e doğru gönderilen uzun topta, Sırp yıldız ve Batshuayi anlaşamayınca top kornere çıktı. Fenerbahçe bu dakikalarda uzun topla rakip sahaya yerleşti.

İLK GOL GELDİ

16' GOOL! Fenerbahçe iyi paslaşmalarla rakip alana yerleşti ve çok adamla ilk kez bu kadar etkili geldi. Sağ tarafta topla buluşan Batshuayi, arka direkteki İrfan Can'a doğru nefis bir orta kesti. Topa, ceza sahası içinde gelişine düzgün bir vuruş yapan İrfan Can, Fenerbahçe'yi Maribor deplasmanında 1-0 öne geçirdi. 

Maribor-Fenerbahçe ilk 11'ler:

Maribor: Jug, Milec, Watson, Uskokovic, Urata, Pihler, Lorber, Skuka, Repas, Brnic, Jakupovic

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Luan, Oosterwolde, İsmail, Zajc, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Batshuayi

(ÖZET) Fenerbahçeden gol şov Maribor-Fenerbahçe: 0-3

YORUM YAZ