MENÜ

Fenerbahçe'de gözler Miha Zajc'ta! Kritik hafta...

Fenerbahçe'de biten sözleşmesini yenilemeyen Miha Zajc, İsmail Kartal’la yaptığı görüşmenin ardından karar aşamasına geldi. Önündeki seçenekleri değerlendirecek olan yıldız oyuncunun kararını bu hafta içerisinde vermesi bekleniyor .

Fenerbahçe'de gözler Miha Zajc'ta! Kritik hafta...

Fenerbahçe Yönetimi’nin sözleşmesini yenilemediği Miha Zajc için İsmail Kartal devreye girmiş, yönetimden transferi için harekete geçmelerini istemişti.

Haberin Devamı

'ZAJC'I ARADIM'

İsmail Kartal, imza töreninde Miha Zajc ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Kartal'ın sözleri şu şekildeydi;

Zajc'ı aradım ve kendisiyle görüştüm. Avrupa'da büyük liglerden teklifler olduğunu söyledi. Benim gelmemin ardından 'Bana zaman verin' dedi. Şu anda düşünme aşamasında. Ayrılırsa, B planımız var.

Teklifler heyecanlandırdı

Ancak Sarı Lacivertli ekipte geçirdiği son iki sezonda yeniden İtalyan takımlarının radarına giren Sloven orta saha oyuncusunun Milan, Napoli ve Fiorentina’nın teklifleri karşısında bir hayli heyecanlandığı, Fenerbahçe de dahil en uygununu seçmek için menajeri vasıtası ile girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçede gözler Miha Zajcta Kritik hafta...

Kartal'dan Zajc'a telefon: Seni yeniden takımda görmek istiyor

Kartal ise telefonla görüştüğü öğrencisine, “Fenerbahçe senin yuvan. Varlığın takıma güç katacak. Kısaca seni takımda yeniden görmek istiyorum” dediği, Sarı-Lacivertli yönetimin de futbolcu ve menajeri ile yakın temasta olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Oynamak istiyor

Zajc’a Türkiye’den de Beşiktaş’ın ilgisi devam ediyor. Fenerbahçe’de sözleşme yenilenmemesi durumunda başarılı oyuncu için Siyah-Beyazlılar’ın da devreye girmesi bekleniyor. Zajc rahatlıkla forma giyebileceği bir takımı seçmek istiyor. Yıldız futbolcunun kararını ise bu hafta içerisinde vereceği belirtiliyor.

Edin Dzeko'nun Inter Formasıyla Attığı İlk Gol

Fenerbahçede gözler Miha Zajcta Kritik hafta...

YORUM YAZ