MENÜ

Fenerbahçe'de Fred, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Açıklama geldi!

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Kadıköy'de oynanan Samsunspor maçında sakatlanan ve dün antrenmanlara başlayan Fred'in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Fred, Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Açıklama geldi!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına odaklanmış durumda. Sarı-lacivertliler, 27. hafta mücadelesinde 24 Şubat Cumartesi akşamı Sami Uğurlu'nun ekibiyle karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesinde gözler, Brezilyalı defansif orta saha Fred'e çevrilmiş durumda.

Haberin Devamı

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ AÇIKLADI!

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM YAPILMIŞTI

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Kadıköy'de oynanan Samsunspor maçında sakatlanan ve maçın 87. dakikasında yerini Rade Krunic'e bırakan Fred geri döndü. Sarı-lacivertli kulüp, eski adıyla Twitter olan resmî X hesabından müjdeli haberi duyurdu. Fenerbahçe'den dün öğle saatlerinde yapılan paylaşımda Fred'in fotoğrafı kullanıldı. Brezilyalı orta sahanın antrenmanlara döndüğünün vurgulandığı paylaşım, 'Hele bakın kim gelmiş' sözleriyle yapıldı.

Fenerbahçede Fred, Kasımpaşa maçında oynayacak mı Açıklama geldi

İYİLEŞTİ ANCAK RİSKE EDİLMEYECEK

Fenerbahçe'nin verdiği müjdeden sonra Fred'in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu ve konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. beIN SPORTS'ta yer alan habere göre Fenerbahçe teknik heyeti, Brezilyalı futbolcu yüzde 100 hazır olmadan onu riske atmayacak. Bu yüzden Fred'in Kasımpaşa mücadelesinde kadroda olması beklenmiyor.

YORUM YAZ