MENÜ

Fenerbahçe'de Dzeko'nun kaderi belli oldu! Asıl hedefe kitlendi

Fenerbahçe'de önceki günkü idmana katılamayan Edin Dzeko’nun yapılan kontrollerinde, sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildi. Kayseri deplasmanında riske edilmeyecek olan Boşnak forvet, tüm odağını Süper Lig'deki kritik mücadele çevirdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Dzeko'nun kaderi belli oldu! Asıl hedefe kitlendi

Fenerbahçe’de, Kayserispor karşılaşması öncesi en merak edilen konuların başında, önceki günkü idmana çıkmayan Edin Dzeko’nun durumu geliyordu. Sakatlığı bulunan yıldızın dün MR’ı çekildi ve kulüpten yapılan açıklamada, Dzeko’nun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiği belirtildi. Alınan bilgiye göre tedavisine hemen başlanan Boşnak forvetin ayrıntılı MR sonucunda, kasında 1. derece zorlanma ve en düşük seviye yaralanma bulunduğu öğrenildi. Kayserispor mücadelesinde formasından uzak kalacak olan yıldız futbolcu, tüm dikkatini kritik müsabakaya çevirdi. Öte yandan Fenerbahçe'nin deplasman istatistiği parmak ısırtıyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Yerine Batshuayi oynayacak

Kayseri deplasmanında riske edilmeyecek olan ve İstanbul’da kalan 37 yaşındaki golcünün, Galatasaray’la önce lig ve daha sonra Süper Kupa finali karşılaşmalarına saklandığı bildirildi. Yerine Michy Batshuayi’nin oynayacağı Dzeko’nun, Aslan’a karşı sahada olmasına kesin gözüyle bakılırken, bugünkü mücadelede sakatlıkları devam eden Rodrigo Becao, Miha Zajc, cezalı Samet Akaydın ve teknik heyetin kararıyla kafileye dahil edilmeyen Ryan Kent de kadroda yer alamayacaklar.

Fenerbahçede Dzekonun kaderi belli oldu Asıl hedefe kitlendi

Dzeko, derbiye saklandı 

Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Dzeko riske edilmeyecek. İsmail Kartal, yıldız golcüsünü hafta sonu oynanacak kritik Galatasaray derbisine saklarken Boşnak yıldız, daha şimdiden tüm odağını Kanarya'nın ezeli rakibi Galatasaray ile oynayacağı müsabakaya çevirdi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dzekonun kaderi belli oldu Asıl hedefe kitlendi

Fener dış sahada yenilmiyor...

İki takım arasındaki son 4 resmi karşılaşmayı da Fenerbahçe kazandı. Kayserispor, rakibini 8 Şubat 2022’de Türkiye Kupası’nda 1-0 (d) yendikten sonra, 3’ü Süper Lig ve 1’i kupa olmak üzere 4 mağlubiyet yaşadı. Bu sezon Kanarya, ligin deplasmanda yenilmeyen tek takımı unvanını elinde bulunduruyor. Fenerbahçe, dış sahada 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL 

Fenerbahçede Dzekonun kaderi belli oldu Asıl hedefe kitlendi

Fenerbahçeli Nobre mi, Beşiktaşlı Nobre mi? İşte yanıtı!
YORUM YAZ