MENÜ

Fenerbahçe yeni hedefini belirledi!

Sarı-Lacivertliler, sezonun ikinci Milli arasına kayıpsız bir şekilde girmeyi başardı. Öğrencilerine 3 gün izin verip, kendisi de uzun bir aradan sonra dinlenme fırsatı bulan İsmail Kartal, önümüzdeki periyot için ekibiyle birlikte kolları sıvadı, çalışmaya başladı, hedefi belirledi.

Fenerbahçe yeni hedefini belirledi!

Sarı-Lacivertliler, sezona rüya gibi bir başlangıç yaptı. Konferans Ligi’nde ön elemelerin yanı sıra gruptaki 2 maçla birlikte 8 karşılaşmanın tamamı kazanıldı. Fenerbahçe, ligde ise ilk 8 maçın tamamında galip geldi. İsmail Kartal, Daum’un 8’de 8’lik rekoruna ortak oldu. Kanarya, Milli araya zirvede girmeyi başardı. Tecrübeli teknik adam, öğrencilerine verdiği 3 günlük izinde, uzun bir aradan sonra kendisi de dinlenme fırsatı buldu. Ailesiyle vakit geçirip bir anlamda hasret gideren Kartal, aranın ardından oynanacak maçlar için kolları sıvadı. Ekibiyle birlikte rakip analizine başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yeni hedefini belirledi


İlk büyük maç Trabzon’la

Fenerbahçe, kasım ayındaki Milli maç haftasına kadar ligde 4 müsabakaya çıkacak. SarıLacivertliler, 24 Eylül’deki Alanya mücadelesinden beri Süper Lig’de İstanbul dışına gitmedi. Bu durum biraz daha devam edecek. İsmail Kartal ve öğrencileri, Milli aradan 22 Ekim Pazar günü Hatayspor ile Kadıköy’de oynayacağı maçla çıkacak. Sonraki hafta ise Pendikspor’a konuk olacak Sarı-Lacivertliler, ardından en zorlu maçlardan birinde Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe yeni hedefini belirledi

Ludogorets’le 2 maç

Kanarya, 12 Kasım Pazar gününde ise uzun bir aradan sonra İstanbul dışına çıkacak. Fenerbahçe, bu sezon ligde sahasında oynadığı Rizespor, Pendikspor, Beşiktaş, Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarını kazanan Adana Demirspor’a konuk olacak. Ardından yeniden Milli araya girilecek. Bu arada İsmail Kartal’ın ekibi bu süreçte Konferans Ligi H Grubu’nda Ludogorets ile 26 Ekim’de Kadıköy’de, 9 Kasım’da ise Bulgaristan’da karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

İşte fikstür

22 Ekim Pazar
Fenerbahçe-Hatayspor
29 Ekim Pazar
Pendikspor-Fenerbahçe
4 Kasım Cumartesi
Fenerbahçe-Trabzonspor
12 Kasım Pazar
Adana Demir-Fenerbahçe

Fenerbahçe yeni hedefini belirledi

YORUM YAZ