MENÜ

Fenerbahçe'de bir numaralı hedef Çağlar Söyüncü!

Derbi galibiyeti ile moral bulan Fenerbahçe'de yakalanan çıkışın ardından yönetim ara transfer dönemi için düğmeye bastı.

Fenerbahçe'de bir numaralı hedef Çağlar Söyüncü!

Üst üste stoper bölgesinde yaşanan sakatlıkların ardından sarı-lacivertli idareciler bu bölgeye takviye yapmak isterken, listenin en tepesine ise Çağlar Söyüncü’nün yazıldığı öğrenildi. Ancak bu transfer çok da kolay değil. Çünkü Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, milli futbolcuya bu zamana kadar yeterli şansı veremese de, idmanlardaki performansından memnun olduğu ve 2. yarıda daha fazla oynatmayı düşündüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KRUNIC'TE ACELE YOK

Sarı-lacivertlilerin diğer takviye yapmak istediği bölge ise altı numara... İsmail Kartal’ın sezon başında çok istediği ama transferi sonuçlanmayan Rade Krunic’in bu kez Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Tecrübeli futbolcu ile kulübü Milan arasında bu sezon soğuk rüzgârlar eserken, sarı-lacivertlilerin İsmail Yüksek’in ardından Crespo’nun da form tutmasıyla bu transferde tok alıcı rolüne büründüğü öğrenildi. Krunic’i hala kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe’nin bu kez fazla bonservis ödemek istemiyor.

Fenerbahçede bir numaralı hedef Çağlar Söyüncü

YORUM YAZ