MENÜ

İşte Fenerbahçe'nin transfer hedefleri! Yönetim kararlı...

İsmail Kartal, Beşiktaş karşısında 3-1’lik galibiyet kadar takımının ortaya koyduğu performansın da gururunu yaşadı. 62 yaşındaki teknik adamın soyunma odasında öğrencilerini tek tek tebrik edip, “Ne konuştuysak onu uyguladınız. Size şampiyonluk yakışır” dediği öğrenildi. Yönetim de işler iyi gitmesine rağmen kadroyu mutlaka takviye etmeye kararlı. İşte ilk adaylar...

İşte Fenerbahçe'nin transfer hedefleri! Yönetim kararlı...

Fenerbahçe, kötü gidişe 4-1’lik Sivasspor galibiyetiyle son vermişti. Sarı-Lacivertliler, muhteşem Beşiktaş zaferiyle ise şampiyonluk konusunda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. 3-1’lik derbinin ardından İsmail Kartal, 3 puan kadar takımının sergilediği müthiş performansın da gururunu yaşadı. Tecrübeli çalıştırıcı, soyunma odasında memnuniyetini açık bir şekilde dile getirdi. Kartal, ilk olarak tüm futbolcularını tek tek kutladı, öğrencilerinin coşkusuna ortak oldu. 62 yaşındaki teknik adamın daha sonra takımına bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçenin transfer hedefleri Yönetim kararlı...

‘Gurur duyuyorum’

İsmail Kartal’ın futbolculara şunları söylediği kaydedildi:

Hepinizle gurur duyuyorum. Hafta boyunca Samandıra’da neyi konuştuysak, neyi çalıştıysak hepsini uyguladınız. Son yıllarda şahit olunmayan bir derbi performansı sergilediniz. Çok daha farklı bir galibiyet de alabilirdik ama önemli olan buradan kazanıp dönmekti. Sizlere, bu oyuncu grubuna şampiyonluk yakışır. Hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 1 günlük tatili hak ettiniz. Ardından Avrupa’da yeni bir zafer yaşatmak için çalışmalara başlayacağız.

'Sıra geldi Avrupa'ya'

Sarı-Lacivertliler’de artık gözler perşembe günü Spartak Trnava ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Nordsjaelland karşısında gelen 6-1’lik ağır yenilgi sonrası bu mücadelenin önemi daha da arttı. Fenerbahçe için gruptan çıkmak adına belki beraberlik de yetebilir. Ancak İsmail Kartal ve öğrencileri hem Nordsjaelland yenilgisini unutturmak, hem de liderlik için sadece galibiyeti hedefliyor. Fenerbahçe kazanır, Nordsjaelland da Ludogorets’e takılılırsa Sarı-Lacivertliler grubu zirvede bitirip doğrudan son 16 turuna kalacak. Kanarya 2. olursa PlayOff turu oynayacak.

İşte Fenerbahçenin transfer hedefleri Yönetim kararlı...

Kadro daha da güçlenecek

Özellikle Fred’in sakatlıktan dönmesinin ardından Sarı-Lacivertliler, 19’da 19 yaptığı seriye benzer bir performans sergilemeye başladı. Ancak yönetim, işler iyi gitmesine rağmen kadroyu mutlaka takviye etmeye kararlı. Milan’ın yıldızı Rade Krunic için resmi girişimlerin bu hafta başlaması muhtemel. Boşnak oyuncunun orta sahanın merkezinde her bölgede oynayabilmesi, İsmail Kartal’ın elini fazlasıyla rahatlatacak.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçenin transfer hedefleri Yönetim kararlı...

Yabancılarla yollar ayrılırsa...

Sarı-Lacivertliler, bekleneni veremeyen ve fazla şans bulamayan Kent, King, Zajc gibi isimlerle yolları ayırırsa bir de kanat transferi planlıyor. Al-Ittihad’lı Jota listenin ilk sırasında.

Fenerbahçeli Crespo, derbi sonrası konuştu: Bu sene şampiyon olmayı çok istiyoruz

İşte Fenerbahçenin transfer hedefleri Yönetim kararlı...

YORUM YAZ